Hogyan álljak neki rendbe rakni a szobám?
Figyelt kérdés
Ha van valami, amit kifejezetten utálok a házimunkák közül (amúgy sem csípem őket), akkor az a szobám rendbe rakása. Őszinte leszek, irtó rendetlen ember vagyok, nő létemre. Általában mindent csak lehajítok a földre, aztán győzök átmászni a nagy ruha és könyv kupacokon :D az egyetlen dolog, amit megcsinálok az a fertőtlenítés, meg a porszívózás (a koszra elég érzékeny vagyok), de utóbbit nem tudom csinálni, mert a porszívó nem is fér be a szobámba. Mivel kezdjek? Hogyan motiváljam egyáltalán magam? Hangsúlyozni szeretném, hogy amúgy hiába rakok rendet néha napján, az 2 nap múlva ismét ugyanolyan lesz, nem tudok vigyázni a rendre, képtelen vagyok rá.2012. jan. 1. 16:10
11/12 anonim válasza:
Én ilyent fogok csinálni: [link]
12/12 anonim válasza:
Ajánlom ezt az oldalt:
Szerintem rád férne és a szobádra egy alapos szortírozás. Valószínű van egy csomó olyan dolog, ami nem is kell már, és rengeteg helyet foglalnak. 2 legyet egy csapásra: hely is felszabadul, és rumli is eltűnik. A polcokkal ne várj nyárig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!