Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan álljak neki rendbe...

Hogyan álljak neki rendbe rakni a szobám?

Figyelt kérdés
Ha van valami, amit kifejezetten utálok a házimunkák közül (amúgy sem csípem őket), akkor az a szobám rendbe rakása. Őszinte leszek, irtó rendetlen ember vagyok, nő létemre. Általában mindent csak lehajítok a földre, aztán győzök átmászni a nagy ruha és könyv kupacokon :D az egyetlen dolog, amit megcsinálok az a fertőtlenítés, meg a porszívózás (a koszra elég érzékeny vagyok), de utóbbit nem tudom csinálni, mert a porszívó nem is fér be a szobámba. Mivel kezdjek? Hogyan motiváljam egyáltalán magam? Hangsúlyozni szeretném, hogy amúgy hiába rakok rendet néha napján, az 2 nap múlva ismét ugyanolyan lesz, nem tudok vigyázni a rendre, képtelen vagyok rá.
2012. jan. 1. 16:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
van hogy nekem is nehezen meg :D én zenét hallgatok közbe és az motivál, hogy látom a végét :D meg ha jönnek hozzánk, akkor tudom, hogy úgyis muszály, meg utána nagyon jó érzés, mikor kész van :) jusson eszedbe, ha nem rakod el, akkor kezdheted előröl :)
2012. jan. 1. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is halogattam a hasonló ügyet. Elhívtam a barátnőmet és jókedvvel megcsináltuk együtt.
2012. jan. 1. 16:34
 3/12 anonim válasza:
de jó neked hogy ilyen jó barátnőd van :)
2012. jan. 1. 16:35
 4/12 A kérdező kommentje:
fú én nem akarnám, hogy bárki lássa ezt a kuplerájt, ami nálam van :D senkit nem engedek be (amúgy sem szeretem egyébként, mert nekem ez nagyon magánszféra), úgyhogy nálam ki van lőve, hogy áthívjam a bnőm :D
2012. jan. 1. 16:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Takarítónőt én sem hívtam volna. No, de a barátnőmet?! Miért ne!
2012. jan. 1. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:
gondolj arra, hogy ha kupi van, akkor nem lesz hely, hogy szúrjon a lovagod. A zavarát sármos mosollyal leplezve elbúcsúzik, úgy mintha eredetileg is csak az ajtódig akart volna kísérni. Ha ez nem motivál akkor meg hagyjad mert nem érdemes erőltetni azt, amire nincs érkezésünk
2012. jan. 1. 17:54
 7/12 anonim válasza:

Jó ég!

Egy kis apró munkának minek ekkora feneket keríteni. Amíg megírtad a kérdést, annyi idő alatt már a könyveket felszedhetted volna!

2012. jan. 1. 17:59
 8/12 A kérdező kommentje:
lehet, hogy felszedhettem volna, de hova tegyem őket? valami kölcsönbe van, van ami könyvtárból stb, nem tehetem őket mind egy kupacba a regények közé, van tankönyv is, amit mondjuk mindennap előveszek stb.
2012. jan. 1. 18:04
 9/12 TheSzasze válasza:
Hát szerintem először kigondolod, hogy mit hova akarsz tenni. Utána elkezded. De nem mint a robot. Hanem szépen nyugisan békében. Halgathatsz közbe zenét, vagy esetleg mehet a tévé. Mindegy csak ne szobalányszolgálatba dolgozz.
2012. jan. 1. 21:26
 10/12 A kérdező kommentje:

ja ezzel egyet értek :) az a gond, hogy nagyon kevés olyan hely van, ahova tudok pakolni. Van néhány nagy szekrényem és oda nem lehet szépen elrendezni a dolgokat, hanem tipikusan csak egymás hegyére hátára bevágod és kész :S nyáron fogok felszerelni egy-két polcot a könyveim miatt (elég sok van), de addig azokkal sok mindent nem tudok csinálni :(

mondjuk a legnagyobb problémát az íróasztalom okoz : nagyon kicsi. Épp tegnap gondolkodtunk el azon, hogy lehet kéne venni egy újat (nagyobbat), mert ezen sehogy sem férek el. Egy könyv és egy füzet nem fér el egymás mellett. Lehet ezért vagyok rendetlen? Hát nem tudom. Mindenesetre a ruhákat már elrámoltam :D

2012. jan. 1. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!