A beépíthető sütőtökkel, illetve főzőlapotokkal miért vagytok elégedettek, avagy elégedetlenek?
zanussi-built in
a főzőlapunk nem független a sütőtől, de ez engem nem zavar. villannyal működik, nálunk nincs vezetékes gáz, a palack meg körülményes, és azt hiszem fel is robbantanám a házat, ahogy ismerem magam.
légkeveréses, grilles. hagyományos tekerőgombos,szeretem. kb. 7 éves, de olyan, mintha új lenne. tesómnak érintőgombos van és el szokott vele szórakozni, mire odakapcsolja, ahova akarta.
Whirlpool kerámi főzőlappal nem vagyok 100%-ig elégedett, mert nehezen lehet beállítani a hőfokot (pl 3-ason a leves iszonyatosan forr, 2-es fokozaton viszont éppen csak fődögél) Kikapcsolás után még sokáig nagyon meleg (mint a vasaló), s a gyerekekre ez elég veszélyes, mert a színén (ami bekapcsolva piros) már nem látszik.
Viszont könnyen tisztítható.
A sütőt (légkeveréses)viszont nagyon szeretem.
Legközelebb főzőlapot gázüzeműt veszek - a fent leírtak miatt - illetve mert az elektromos jelentősen megdobja a villanyszámlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!