Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A beépíthető sütőtökkel,...

A beépíthető sütőtökkel, illetve főzőlapotokkal miért vagytok elégedettek, avagy elégedetlenek?

Figyelt kérdés
Szeretnék beépíthető sütőt venni, illetve attól független főzőlapot. Utóbbi tekintetében nem döntöttem még el, hogy gáz, vagy villany legyen-e, de egyébként is annyi félét lehet kapni, hogy teljesen össze vagyok már zavarodva. Ezért kérném, ha röviden leírnátok a tietek pontos típusát (hogy az interneten én is bővebben utána tudjak nézni), illetve hogy milyen tulajdonságával, funkcijával mivel vagytok elégedettek, vagy esetleg elégedetlenek. Szóval konkrát masinák érdekelnének egy rövid értékeléssel. Előre is köszönöm annak, aki időt szakit a kérdésemre.
2009. máj. 13. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:

zanussi-built in

a főzőlapunk nem független a sütőtől, de ez engem nem zavar. villannyal működik, nálunk nincs vezetékes gáz, a palack meg körülményes, és azt hiszem fel is robbantanám a házat, ahogy ismerem magam.

légkeveréses, grilles. hagyományos tekerőgombos,szeretem. kb. 7 éves, de olyan, mintha új lenne. tesómnak érintőgombos van és el szokott vele szórakozni, mire odakapcsolja, ahova akarta.

2009. máj. 13. 18:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Whirlpool kerámi főzőlappal nem vagyok 100%-ig elégedett, mert nehezen lehet beállítani a hőfokot (pl 3-ason a leves iszonyatosan forr, 2-es fokozaton viszont éppen csak fődögél) Kikapcsolás után még sokáig nagyon meleg (mint a vasaló), s a gyerekekre ez elég veszélyes, mert a színén (ami bekapcsolva piros) már nem látszik.

Viszont könnyen tisztítható.

A sütőt (légkeveréses)viszont nagyon szeretem.

Legközelebb főzőlapot gázüzeműt veszek - a fent leírtak miatt - illetve mert az elektromos jelentősen megdobja a villanyszámlát.

2009. máj. 14. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!