Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan tudnám megszeretni a...

Hogyan tudnám megszeretni a takarítást?

Figyelt kérdés

Szeretem a tisztaságot és a rendet, ez utóbbira akkor is törekszem, ha nincs időm takarítani (szóval elpakolok magunk után mindig).

De valahogy felemészt a takarításnak már a gondolata is. Heti 1x azért igyekszem megcsinálni: portörlés-porszívózás-mosdó-fürdő pucolás, aztán ennyi. Utálok felmosni, utálom a csempéket pucolgatni, inkább hozzá sem kezdek, csak amikor már nagyon "kiabál".

És a szekrények-fiókok... a nagy pakolások eredményeként legtöbbjükben totális a káosz, de inkább becsukom az ajtót, és akkor nem látom...:)

32 éves vagyok, van egy kisbabám is, de nem a baba miatt nem jut időm a házimunkára, előtte is ilyen voltam. Helyette inkább olvasok, netezek, stb.,ha van szabadidőm.

DE közben nagyon idegesít, hogy látom a koszt, érzem a rendetlenséget (mert tudom, hogy a fiókok kupit takarnak).

Légyszi segítsetek, hogyan tudnék változtatni? Ti milyen praktikákkal kezdenétek neki? Milyen rendszerben végzitek a házimunkát? Mindent egy napon csináltok vagy apránként?

2011. okt. 28. 07:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves 16:15-ös: hát nem semmi lehet neked, te jó ég.:O

A 11:25-ös válaszoló által javasolt link nagyon jó, elolvastam nagy részét, mától kezdem is a programot, ígéretesnek tűnik!!!:) Nagyon-nagyon szépen köszönöm, pont erre volt szükségem!:)

Mindenkinek jó takarítást, rendezkedést, szortírozást!:)

2011. okt. 29. 06:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a jó vegyszerekre esküszöm, azokra, melyekkel gyorsan, látványosan lehet eredményt elérni. Igaz, minden héten takarítok egy kicsit valamit, valahol a házban, s ettől tartható az állapot. Nézd meg a HG és Brillance termékeit!
2011. okt. 29. 15:12
 13/13 anonim válasza:
58%
Én 12 évesen mosok, főzők, takaritok, kiviszem a kutyát .. 12 évesen. !!
2012. aug. 27. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!