Hogyan tudnám megszeretni a takarítást?
Szeretem a tisztaságot és a rendet, ez utóbbira akkor is törekszem, ha nincs időm takarítani (szóval elpakolok magunk után mindig).
De valahogy felemészt a takarításnak már a gondolata is. Heti 1x azért igyekszem megcsinálni: portörlés-porszívózás-mosdó-fürdő pucolás, aztán ennyi. Utálok felmosni, utálom a csempéket pucolgatni, inkább hozzá sem kezdek, csak amikor már nagyon "kiabál".
És a szekrények-fiókok... a nagy pakolások eredményeként legtöbbjükben totális a káosz, de inkább becsukom az ajtót, és akkor nem látom...:)
32 éves vagyok, van egy kisbabám is, de nem a baba miatt nem jut időm a házimunkára, előtte is ilyen voltam. Helyette inkább olvasok, netezek, stb.,ha van szabadidőm.
DE közben nagyon idegesít, hogy látom a koszt, érzem a rendetlenséget (mert tudom, hogy a fiókok kupit takarnak).
Légyszi segítsetek, hogyan tudnék változtatni? Ti milyen praktikákkal kezdenétek neki? Milyen rendszerben végzitek a házimunkát? Mindent egy napon csináltok vagy apránként?
Kedves 16:15-ös: hát nem semmi lehet neked, te jó ég.:O
A 11:25-ös válaszoló által javasolt link nagyon jó, elolvastam nagy részét, mától kezdem is a programot, ígéretesnek tűnik!!!:) Nagyon-nagyon szépen köszönöm, pont erre volt szükségem!:)
Mindenkinek jó takarítást, rendezkedést, szortírozást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!