Mivel oldjátok meg (? )
Szeretném a segítségeteket kérni.
Elkezdtem dolgozni.Irodákat takarítok,és képtelen vagyok foltmentesen letörölni a következő tárgyakat.
Aki előttem volt az se tudta rendesen takarítani mert még ma is csíkos,foltos.
Szóval:
-mivel takarítjátok a számítógép monitorját,hogy ne legyen csíkos,foltos??
-mivel takarítjátok a rozsdamentes vízforralót,mikrót,hűtőt hogy ne legyen foltos??
Már egy csomó mindent kipróbáltam de semmi változás..
Van valakinek jó tippje?
Köszönöm a válaszokat előre is.
ma 19:47
sajnos nekem kell monitort tisztítani,mert poros,ujjlenyomatos,maszatos.Ha csak 1 monitor lenne akkor nem foglalkoznék vele,letörölném száraz ronggyal és kész..De van vagy 20 monitor,ha nem több.

Monitor: mikroszálas kendő, egyik fele legyen vizes, azzal letörölgeted, majd a másik felével szárazra törlöd. Én kocsihoz is ezt használom, amikor lemossuk, ilyennel törlöm át.
Rozsdamentes cuccok: a lényege itt is, hogy ne hagyd megszáradni, hanem még akkor áttörlöd száraz ronggyal.

A mosogatószer mindenféle ujjlenyomatot lehoz, merthogy zsíroldó. Vízbe teszel pár cseppet, és sima szivacskendővel letörlöd, persze nem vizesen, hanem épphogy nedvesen, utána papírtörlővel.
A vízkövet meg ecettel tudod leszedni.
ma 17:38
én nem vettem csíkos monitort.Az irodában van legalább 20,és vannak laptopok is,és látni,hogy ujjlenyomatos,"csíkos" mert az elődöm nem tudta rendesen letakarítani,ahogy én sem eddig.
Kipróbáltam az ablaktisztítót. Attól a rozsdamentes eszközök végre szépek lettek,de eddig még nem mertem neki ugrani a monitornak ablaktisztítóval..Félek,hogy elcseszem vele,és akkor leshetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!