Ha a gyermeketek elalszik a bicikli ülésben, akkor mivel-hogyan oldjátok meg, hogy a fejecskéje ne csukoljon össze-vissza?
köszönöm szépen a válaszokat!
az első kettőnek céloznám válaszomat, miszerint nem altatás céljából kerékpározunk, de van hogy letekerünk 15 km-t, és bizony elnyomja az álom, hihetetlen, igaz?
további szép napot!
egy ilyesmihez mit szólnál?
A nagyobb lányommal tök mindegy, hogy mikor indultunk bringázni, akár kipihenten alvásidő után, akkor is elaludt már a saroknál..Nekem jobb nem jutott ezsembe, fél kézzel tartottam a fejét, amíg haza nemm értünk.
Első kettő komolyan nem értelek titeket! Feltételezitek bárkiről is, hogy alvásidőben viszi bringázni a gyereket? Vagy Ti igen?
Szia! Az én lányom is elalszik néha a gyerekülésben - vannak babák, akiknek ez egyszerűen tetszik. :-)
Nálunk két dolog van: az egyik, hogy elég magas az ülés támlája, tehát hátrafelé megtartja a fejét és a nyakpárna, amit előttem is javasoltak, jó szolgálatot tesz. A másik - nálunk ez a gyakoribb - hogy egészen hátracsúszok az ülésen, amúgy mountain bike-ot használunk (ezt csak a méret miatt írom) és elég közel van így a baba hozzám. Legtöbbször egyszerűen a hátamnak dönti a buksiját, úgy alszik.
Lehet kapni dönthető kerékpáros gyerekülést is, nem tudom, mennyire lehet drága, az se tűnik rossz megoldásnak.
köszönöm mindenkinek a válaszokat
lehet kipróbálunk egy nyakpárnát
további szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!