Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a gyermeketek elalszik a...

Ha a gyermeketek elalszik a bicikli ülésben, akkor mivel-hogyan oldjátok meg, hogy a fejecskéje ne csukoljon össze-vissza?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Pihenten vittem biciklizni, nem alvásidőben.
2010. jún. 11. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
ha elalszik vedd i és tedd a helyére.
2010. jún. 11. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Észveszejtő, hogy milyen hasznos tanácsokat kapsz! ;) Gondolom Te se jó kedvedben viszed a biciklin, ha éppen alszik, hanem mert muszáj. Mi még nem bicajozunk, csak 4,5 hós a Kismanóm, így tapasztalat nincs, de a helyedben talán megpróbálnám azt a kis nyakpárnát amit utazáshoz adnak. Nem erre találták ki, de talán semminél jobb. Sok sikert! :)
2010. jún. 11. 14:37
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

az első kettőnek céloznám válaszomat, miszerint nem altatás céljából kerékpározunk, de van hogy letekerünk 15 km-t, és bizony elnyomja az álom, hihetetlen, igaz?

további szép napot!

2010. jún. 11. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

egy ilyesmihez mit szólnál?

[link]

2010. jún. 14. 08:57
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

A nagyobb lányommal tök mindegy, hogy mikor indultunk bringázni, akár kipihenten alvásidő után, akkor is elaludt már a saroknál..Nekem jobb nem jutott ezsembe, fél kézzel tartottam a fejét, amíg haza nemm értünk.

Első kettő komolyan nem értelek titeket! Feltételezitek bárkiről is, hogy alvásidőben viszi bringázni a gyereket? Vagy Ti igen?

2010. jún. 14. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én lányom is elalszik néha a gyerekülésben - vannak babák, akiknek ez egyszerűen tetszik. :-)

Nálunk két dolog van: az egyik, hogy elég magas az ülés támlája, tehát hátrafelé megtartja a fejét és a nyakpárna, amit előttem is javasoltak, jó szolgálatot tesz. A másik - nálunk ez a gyakoribb - hogy egészen hátracsúszok az ülésen, amúgy mountain bike-ot használunk (ezt csak a méret miatt írom) és elég közel van így a baba hozzám. Legtöbbször egyszerűen a hátamnak dönti a buksiját, úgy alszik.

Lehet kapni dönthető kerékpáros gyerekülést is, nem tudom, mennyire lehet drága, az se tűnik rossz megoldásnak.

2010. jún. 14. 09:40
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszokat

lehet kipróbálunk egy nyakpárnát

további szép napot mindenkinek!

2010. jún. 14. 13:38
 9/9 anonim válasza:
Nekünk dönthető ülésünk van, pont amiatt választottam ezt, mert tudom, hogy imád aludni ha kint vagyunk. Elég drága volt (a rendes ülésekhez képest), de sajnos nem vált be nekünk, mert akár milyen kipihentem is viszem, hamar elalszik, és akkor előre dől a kicsi fejecskéje.
2015. okt. 28. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!