Mivel oldjátok meg (? )
Figyelt kérdés
Szeretném a segítségeteket kérni.
Elkezdtem dolgozni.Irodákat takarítok,és képtelen vagyok foltmentesen letörölni a következő tárgyakat.
Aki előttem volt az se tudta rendesen takarítani mert még ma is csíkos,foltos.
Szóval:
-mivel takarítjátok a számítógép monitorját,hogy ne legyen csíkos,foltos??
-mivel takarítjátok a rozsdamentes vízforralót,mikrót,hűtőt hogy ne legyen foltos??
Már egy csomó mindent kipróbáltam de semmi változás..
Van valakinek jó tippje?
Köszönöm a válaszokat előre is.
2011. szept. 1. 18:27
1/17 anonim 

válasza:

Mindent, amit említettél, nedves popsitörlővel szoktam, aztán áttörlöm papírtörlővel. Remélem, neked is bejön, sok sikert.
2/17 A kérdező kommentje:
Hát...popsi törlő az nincs..Nem mondhatom a főnöknek hogy vegyenek popsitörlőt,mert totál hülyének néznének.
Én meg nem fogok a saját pénzemből venni hogy bevigyem...
Egyéb ötlet?
2011. szept. 1. 18:38
3/17 anonim 

válasza:

Van alkoholos spriccelős univerzális tisztítószer, Clin. Itthon azt használom mindenre. Sehol nem hagy foltot.
4/17 anonim 

válasza:

a számítógép monitorjára a mikroszálas kendőt tudom ajánlani.a rozsdamentesre meg a ciff inox tisztítószerét tudom ajánlani.
5/17 anonim 

válasza:

Alkoholossal mindegyik megy. Én ha nincs más,akkor ablakpucolóval csinálom mindet. A számítógépet tiszta patikai alkohollal. De az ablaktisztító tökéletes
6/17 anonim 

válasza:

Ablaktisztító és konyhai papírtörlő vagy wc papír ez nem vicc! A ruha nekem mindig szöszöl, csíkol, slozi papír sosem! :D
7/17 anonim 

válasza:

Eszembe sem jutna monitort takarítani. Ha már nagyon zavaró egy-egy folt, akkor megnyálazom az egyik ujjamat, és letörlöm. Eddig bevált.
8/17 anonim 

válasza:

az a lényeg, h szárazra kell törölni.
9/17 anonim 

válasza:

Domol -citruskendő mindent takarít, maszatokat, ujjlenyomatokat, villanykapcsolót, bármit. 50 db van egy olyan tasakban, ami visszazárható, 600 Ft a Rossmannban kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!