Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel oldjátok meg (? )

Mivel oldjátok meg (? )

Figyelt kérdés

Szeretném a segítségeteket kérni.

Elkezdtem dolgozni.Irodákat takarítok,és képtelen vagyok foltmentesen letörölni a következő tárgyakat.

Aki előttem volt az se tudta rendesen takarítani mert még ma is csíkos,foltos.

Szóval:

-mivel takarítjátok a számítógép monitorját,hogy ne legyen csíkos,foltos??

-mivel takarítjátok a rozsdamentes vízforralót,mikrót,hűtőt hogy ne legyen foltos??

Már egy csomó mindent kipróbáltam de semmi változás..

Van valakinek jó tippje?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2011. szept. 1. 18:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindent, amit említettél, nedves popsitörlővel szoktam, aztán áttörlöm papírtörlővel. Remélem, neked is bejön, sok sikert.
2011. szept. 1. 18:34
 2/17 A kérdező kommentje:

Hát...popsi törlő az nincs..Nem mondhatom a főnöknek hogy vegyenek popsitörlőt,mert totál hülyének néznének.

Én meg nem fogok a saját pénzemből venni hogy bevigyem...

Egyéb ötlet?

2011. szept. 1. 18:38
 3/17 anonim ***** válasza:
62%
Van alkoholos spriccelős univerzális tisztítószer, Clin. Itthon azt használom mindenre. Sehol nem hagy foltot.
2011. szept. 1. 18:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
a számítógép monitorjára a mikroszálas kendőt tudom ajánlani.a rozsdamentesre meg a ciff inox tisztítószerét tudom ajánlani.
2011. szept. 1. 18:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholossal mindegyik megy. Én ha nincs más,akkor ablakpucolóval csinálom mindet. A számítógépet tiszta patikai alkohollal. De az ablaktisztító tökéletes
2011. szept. 1. 18:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ablaktisztító és konyhai papírtörlő vagy wc papír ez nem vicc! A ruha nekem mindig szöszöl, csíkol, slozi papír sosem! :D
2011. szept. 1. 19:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Eszembe sem jutna monitort takarítani. Ha már nagyon zavaró egy-egy folt, akkor megnyálazom az egyik ujjamat, és letörlöm. Eddig bevált.
2011. szept. 1. 19:47
 8/17 anonim ***** válasza:
az a lényeg, h szárazra kell törölni.
2011. szept. 1. 19:48
 9/17 anonim ***** válasza:
Domol -citruskendő mindent takarít, maszatokat, ujjlenyomatokat, villanykapcsolót, bármit. 50 db van egy olyan tasakban, ami visszazárható, 600 Ft a Rossmannban kapható.
2011. szept. 1. 20:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Ablaktisztítóval
2011. szept. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!