Mit tegyek, nagyon fázom télen?
Sziasztok!
Konvektoros lakásban lakunk a párommal albérletben a földszinten. És nagyon félek már most előre,mert tavaly télen nagyon fáztam. 1szobás a lakás,és nagy konyha,fürdőszoba. A konvektor megy a konyhában és a szobában télen,ha elmegyünk dolgozni,akkor őrlángon megy,és a fürdőszobában pedig ez a nagyteljesítményű konvektor van,ezért csak fürdésre tudjuk bekapcsolni. Arról nem is beszélek,hogy 5-ös fokozaton megy a szobában a konvektor,és fáztam,mert csak 22fok van bent,én pedig sajnos nagyon fázós vagyok,a 25 fok minimum kell nekem.
De a lényeg az,hogy a fürdőszobában szellőzőrács van,így mivel a konvektor ott nem is mehet télen,ezért megfagyok ha megyek pisilni,sőt még fürdéskor is fázom,hiszen a szellőzőrács olyan,mintha egy ablak lenne,ami télen-nyáron nyitva van.Sajnos a tömb közepén van ez a lakás,ezért van ez így. És 40ezer ft-ot fizetünk így télen,pedig a fürdőben az ajtó zárva van.
Nagyon el vagyok keseredve,félek,hogy megint megfagyok,nekem kevés ez a 22fok,a fürdő pedig jégverem. Mit csináljak? :(
Köszi a válaszokat!
Új nyílászárók vannak mindenhol,és a konvektor a fürdőben nagyteljesítményű,ezért azt csak fürdésre lehet bekapcsolni. Utána rögtön ki kell kapcsolni,még a főkapcsolót is. :( Ezért elég szar helyzetben vagyunk.
Albérletben laktok, ami sz*r.
Miért nem költöztök el olyanba, ami jó?
Sajnos eléggé kivagyok emiatt,hogy albérletben vagyunk,aztán van egy kutyám is,aki nélkül elviselhetetlen az élet számomra,tehát a megoldás egy kertes ház bérlése,ahol nem is konvektor van.
De ez sajnos nagyon drága.
El vagyok keseredve,mert ha lenne egy kis pénzünk,vennénk egy kis házat,felújítanánk... Ez a nagybetűs élet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!