Milyen gyakran mossátok az ágyneműt? Nem gyerekét, hanem a sajátotokat.
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 07:37
11/17 anonim válasza:
mikor nem volt kutyám, simán kibírt 3 hetet.. most van, úgyhogy jó ha 1 hetet kibír
12/17 anonim válasza:
Ha a férjem nem feküdne bele abban a cuccban, amiben dolgozik, akkor elég lenne 2-3hetente, így muszaj mnden hétvégén, pedig a kanapén is heverhetne ebéd után, de belefáradtam könyörögni, inkább cserélem.
13/17 anonim válasza:
most ágynemüre vagya huztara gondol a kérdező??mert a válaszokbol mindkettőre lehet gondolni.
(használjon ágytakarót az a válaszoló akinek a férje melos cuccban fekszik az ágyra,de ha ezt nem érti meg a pasi akkkor sajnálom)
14/17 A kérdező kommentje:
A huzatra gondoltam, de jöhet olyan válsz is, hogy magát az ágyneműt hányszor mossátok! :)
2011. aug. 14. 11:09
15/17 anonim válasza:
aki 4 évet irt,az a válasz volt ahol nem tudtam eldönteni.
16/17 anonim válasza:
Hogyan piszkolódik be nálatok a huzat, hogy 2-3 hetente mosnotok kell? Én még csak el sem rakom az ágyneműtartóba, reggel letakarom, este leveszem róla. Semmi kellemetlen szagot nem érzek rajta, bele nem izzadok, stb.
17/17 anonim válasza:
Én se tudom...ébn akkor mosom,mikor látom h nem friss,és cserélni kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!