Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosódióval mosok egy pár...

Mosódióval mosok egy pár hete. Azt vettem észre, hogy 30 C-on mintha nem oldódna ki. Vagy teljesen jól mos azon a hőfokon is csak nem látom a habzást?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tudom de nekem foltosak lettek tőle a ruháim én visszatértem a mosószerre whirlpool mosógépem van mindennel tökéletesen mos de ezzel valamér nem pedig mikor nem volt itthon mosószerem tettem bele folyékony szappant avval is patyolatfehérre mosta a fehéreimet
2011. jún. 30. 12:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ajánlom, próbáld ki a mosószódát, azt is bioboltban lehet kapni. Próbának vettem, de már nem is fogom elhagyni, nagyon bevált. Az sem habzik, szerintem ezek egyik sem, mert nincs benne habzóanyag( ami amúgy elég káros)
2011. jún. 30. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:
A mosódiós víz nem habzik. 4 éve használom.
2011. jún. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!