Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi a legjobb fehérítő? A...

Mi a legjobb fehérítő? A fehéreket 50 C-on szoktam mosni, de szerintem nem elég fehérek. Mi a legjobb fehérítő? egyébként mosódióval mosok szóval itt sem használnék mosóport ha nem muszáj.

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés annyian panaszkodnak a ruhákra hogy nem fehérek nekem ha tomit veszek ha arielt nekem mindíg hófehérek felültöltős whirlpoolom van és egyszer se használtam fehéritőt és általában 40 fokon mosok ... éredekes ... lehet kéne hozzá tenned egy kis mosóport is
2011. jún. 30. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is Ariellel mosok, de azért olyan 2-3 év után már nem olyan fehérek a ruhák. Egyszer-egyszer viszont kibírható a fehérítő.

Kérdező: a mosódió és egyéb természetes dolgok szépek és jók, de nem hatékonyak. Fognak majd itt neked javasolni ecetet, szódabikarbónát, kiskutya fülét. Én végigpróbáltam ezeket. Az az igazság, hogy meg sem közelítik egy normális(!) mosószer hatékonyságát.

Ami egyébként valamennyit tutira fehérít: az UV. Egy-két nap a déli napsütésben csodát tesz (a napernyőnk sötétkék anyagát egy év alatt vakító fehérre fehérítette). Csakhogy az anyagot gyengíti, tehát a ruha élettartamát megrövidítheti, ezzel számolj.

2011. jún. 30. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Én mosószódával mosok, fehéreket 60 fokon. Egy próbát megér, ez is bio, és olcsó is :D

Ja, és ha fehéret mosok, akkor CSAK fehéret, nincs benne semmi más, még halványrózsaszín bugyi sem :D

2011. jún. 30. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
ez igy igaz a természet barát dolgok nem minden körülmények köztött hatnak meg kell venni a normális minőséget szerintem
2011. jún. 30. 21:43
 5/5 anonim válasza:
Én először konyharuháknál próbáltam ki. A ruhák közé beteszek egy mosogatógépbe való tablettát. Most már használom más ruhákhoz is. Nekem bevált.
2011. júl. 1. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!