Melyik mosógép a legjobb?
Fagor, Indesit mindegy csak alapvetően háztartási gépekre specializálódjon.
Ezért véletlenül se LG........
Állítólag az elöltöltősek nem olyan jók. :)
Elöltöltős hamarabb lesz csapágyas, mivel nem két oldalon csapágyazott. Elöltöltősnél, ha kireped az ajtónál lévő gumi, úszik a fürdő.
A felültöltős élettartama hosszabb, ennyivel jobb az elöltöltősnél.
Én az Indesitet nem ajánlom, nagyon hamar tönkremennek, és a javíttatásuk egy vagyon. Ha van rá százezred, akkor nézz körül az Aristonok között, árukeresőn néztem, 80-120 ezerért lehet kapni, és jobb minőségű, mint az átlagos gépek. Megéri azt a plusz 10-20 ezret.
Indesit, és CSAK felültöltőset!
NEkem éppen most ment tönkre a három éves elöltöltős Candy-m (90.000) a dob, mivel csak egy ponton van alátámasztva teljesen tönkrement. 50.000.- lenne bele az új dob, plusz harminc a szerelő. Ő mondta, hogy (csak beszélgettünk) ha nem akarok szerelőre költeni, akkor felültöltős Indesitet vegyek. Két helyen van csapágyazva, normális anyagokból, jól tervezve, sose lesz vele baj. Nekem biztos az lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!