Most költöztem új házba és eléggé nagy meglepetés ért mit tehetnék?
Tudom, már nem aktuális, de olyan jót mosolyogtam a történeteden, regénybe illő:)))
Én eddig minden költözésénél 20x átnéztem mindent, hogy nem hagytam e ott valamit, ne de ez számomra olyan hihetetlen:)))
Ez volt a grátisz ajándék a lakásodhoz.
Amúgy én pont azt csináltam volna a géppel, mint te. Cuccok a kukába, bár előtte azért remélem megnézted, hogy nincs e a fekete penész alatt egy két kristálypohár elrejtve. Aztán a sok mosás. Ki nem dobtam volna a gépet semmi pénzért, az biztos:))
Mázlista!!!
Gratulálok!
Én bezzeg csak ágyneműt találtam költözésnél. Persze azonnal a hajléktalanoknak adtam.
Én is azt csináltam volna, amit te. 1-2-3 üres mosás aztán hajrá! Ügyes vagy,hogy sikerült kitakarítanod. Szerintem okos ötlet, amit az egyik válaszoló írt,hogy tegyél bele egy ruhát éjszakára és nézd meg,hogy lesz-e valami szaga reggelre.
Őszintén örülök, hogy ilyen jól sikerült vásárlásotok volt. Olyan jó olvasni ilyen kellemes híreket is, nemcsak a sok gondról, bajról.
A hűtőből, mosógépből 1-1 db-ot én eladnék, és inkább vennék (ha már így alakult) a normál hűtő mellé még egy fagyasztót, és akkor már azt hiszem minden van, ami kell.
Használjátok egészséggel, legyetek boldogok, és örüljetek a szép háznak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!