Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Most költöztem új házba és...

Most költöztem új házba és eléggé nagy meglepetés ért mit tehetnék?

Figyelt kérdés
vasárnap kaptuk meg a kulcsokat szépen átfestettük hiába volt kifestve én igényes vagyok és átfestettem Tisztasági okokból a házat.Tegnap előtt takarítottuk ki az egészet és tegnap beköltöztünk pakolok ba a konyhaszekrénybe és találtam egy mosogatógépet benne ami úgy be volt építve hogy csak na. Nyitom ki a szekrénynek hitt ajtót és rettenes bűz és mocsok a mosogatógép tele volt pakolva és belerohadt minden tányérostul... Mit tehetnék vele mit csináljak??? ilyen a gép és a konyhaszekrényem is pont ilyen színű [link]
2011. jún. 22. 00:25
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Minden jó, ha jó a vége. :)
2011. jún. 22. 21:45
 22/28 A kérdező kommentje:
így van köszönöm a válaszokat mindenkit felpontoztam!
2011. jún. 22. 23:25
 23/28 anonim ***** válasza:

Tudom, már nem aktuális, de olyan jót mosolyogtam a történeteden, regénybe illő:)))

Én eddig minden költözésénél 20x átnéztem mindent, hogy nem hagytam e ott valamit, ne de ez számomra olyan hihetetlen:)))

Ez volt a grátisz ajándék a lakásodhoz.

Amúgy én pont azt csináltam volna a géppel, mint te. Cuccok a kukába, bár előtte azért remélem megnézted, hogy nincs e a fekete penész alatt egy két kristálypohár elrejtve. Aztán a sok mosás. Ki nem dobtam volna a gépet semmi pénzért, az biztos:))

Mázlista!!!

2011. jún. 23. 00:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Használd egészséggel!
2011. jún. 23. 07:03
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Én bezzeg csak ágyneműt találtam költözésnél. Persze azonnal a hajléktalanoknak adtam.

Én is azt csináltam volna, amit te. 1-2-3 üres mosás aztán hajrá! Ügyes vagy,hogy sikerült kitakarítanod. Szerintem okos ötlet, amit az egyik válaszoló írt,hogy tegyél bele egy ruhát éjszakára és nézd meg,hogy lesz-e valami szaga reggelre.

2011. jún. 23. 08:08
 26/28 A kérdező kommentje:
olyan normális szaga maradt a ruhának de nem zártam be az ajtaját csak felhajtottam . hát igen én is meglepődtem és épp mielőtt beköltöztem voltam az auchan ba és kinéztem egy mosogatógépet és majdnem el is rakattam aztán beköltöztünk pakolom , törlöm a konyhaszekrényt és ott lent nyitni akarom de nem nyílott könnyen és belerántottam egyet és jött a meglepetés de mindent itt hagytak a beépített gázt is van egy beépített hűtő is de aznem valami nagy na és azt se tudtam hogy van csak mutatták be a lakást de a mosogatógépet be se mutaták .... most nincs olyan sok kajám vacilálok hogy mejik hűtőt használjam az enyém az ilyen nagy intuition elcertolux kb 2 éves elférni elfér mert olyan a konyha hogy együtt van a nappalival szép kis ház ez hagytak itt mosógépet is az siemens : [link] ez a lenti fürdőbe van az enyém meg a fentibe nekem 6. érzékes whirlpool felültöltős van kitakarítom és becsukom majd néha használom... jo kis mosógép ez is nem sok mindent vittek el magukkal a ruháik részét is kidobták..... nem is volt drága a ház örülök hogy kifogtam ..
2011. jún. 23. 11:58
 27/28 anonim ***** válasza:

Őszintén örülök, hogy ilyen jól sikerült vásárlásotok volt. Olyan jó olvasni ilyen kellemes híreket is, nemcsak a sok gondról, bajról.

A hűtőből, mosógépből 1-1 db-ot én eladnék, és inkább vennék (ha már így alakult) a normál hűtő mellé még egy fagyasztót, és akkor már azt hiszem minden van, ami kell.

Használjátok egészséggel, legyetek boldogok, és örüljetek a szép háznak!!!

2011. jún. 23. 13:59
 28/28 A kérdező kommentje:
köszi szépen!!!
2011. jún. 23. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!