Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Most költöztem új házba és...

Most költöztem új házba és eléggé nagy meglepetés ért mit tehetnék?

Figyelt kérdés
vasárnap kaptuk meg a kulcsokat szépen átfestettük hiába volt kifestve én igényes vagyok és átfestettem Tisztasági okokból a házat.Tegnap előtt takarítottuk ki az egészet és tegnap beköltöztünk pakolok ba a konyhaszekrénybe és találtam egy mosogatógépet benne ami úgy be volt építve hogy csak na. Nyitom ki a szekrénynek hitt ajtót és rettenes bűz és mocsok a mosogatógép tele volt pakolva és belerohadt minden tányérostul... Mit tehetnék vele mit csináljak??? ilyen a gép és a konyhaszekrényem is pont ilyen színű [link]
2011. jún. 22. 00:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

7,22 vagyok!

Én azt gyanítom, hogy a gép nem működő-képes. Egyébként biztosan nem felejtik ott. Szerintem használni akarták, és esetleg az is kiderült már a volt tulaj előtt, hogy sokba kerül a javítás, ezért hozzá sem nyúltak. Az edényeket pedig egyszerűen benne felejtették, ezért lett az egészből egy nagy dudva.

Ezért mondom, csak annyit takaríts rajta, hogy a szerelő ne forduljon ki az ajtón úgy, hogy hozzá se nyúl. És mondd meg neki előre, hogy egy disznó-ólra számítson, és nem a tied, hanem "találtátok". Ha nem működőképes, rögtön ki is szedi a helyéről, és mehet a kukába.

2011. jún. 22. 08:14
 12/28 A kérdező kommentje:
Na lent vagyok a leptoppal a nappalis konyhába az előbb beöntöttem ecettel meg fogtam egy gagyi sika kefét és kezdtem sikálni beöntöttem vártam 1 percet sikáltam, már oldódott is a dzsuva minnyá indítom szorítsatok
2011. jún. 22. 08:20
 13/28 A kérdező kommentje:
ja és ők voltak az első tulajok mert a ház is 2,5 éve lett késsz és a mosogatógép is annyi idős
2011. jún. 22. 08:21
 14/28 anonim ***** válasza:
Na mi lett a géppel? Későn írok, szerintem felesleges először sikálni, indítasz benne egy 90 fokos mosást valamilyen fertőtlenítőszerrel, az gyönyörűen munka nélkül megoldotta volna. De így is jó lesz :)
2011. jún. 22. 09:04
 15/28 anonim ***** válasza:
bakker én miért csak cipőt találtam a szekrényben meg gyertyát??
2011. jún. 22. 09:26
 16/28 A kérdező kommentje:
Mi lett??? hát mikor először indítottam ilyen nem normális hangaja volt sem a motornak sem a szivattyúnak befejezte a mosogatás és kezdett öblíteni utána normális hangja lett jó oké lement az első tisztitás max hőfokon elég tiszta lett de még egy kis szag maradt benne anyukám megérkezett a calgonit géptisztítóval beletettem 2 őt olyan szép hangja volt már a 2. nál hogy komolyan örültem utána beraktam egy rövid re 1 üveg hipo val és most utoljára inditottam géppucolóval nagyon jó kis gép ez elég lesz ez a tisztítás vagy még nyomassam át egy párszor???
2011. jún. 22. 12:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem éjszakára tegyél bele valami ruhafélét, csukd rá a tetőt, ha holnap érzel a ruhán akármilyen szagot, akkor még mosd át, ha mással nem ecettel.
2011. jún. 22. 17:39
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondok egy jobbat.

Add nekem, és vegyél újat. Majd én kitakarítom magamnak.

2011. jún. 22. 17:51
 19/28 anonim ***** válasza:
ennyi mosás mindenképp elég :)
2011. jún. 22. 20:48
 20/28 A kérdező kommentje:
na végül átmostam 1x üresen tabival is meg most járt le az edényeimmel jó kis gép ez szeretem :D
2011. jún. 22. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!