Mi a különbség a tisztaságmániás és a "szeretem a rendet" között?
Szóval én pl. szeretem ha tisztaság van!!!!Mint általába mindenki!Vagyis minden normális ember!
De irtozom ha valaki jön hozzám és nemveszi le a cipőjét!!És anyira nemszeretem ha sok a kacat!Nemtudom már minek nevezni ezt az érzést de pl. nekünk nincsen szobai butorunk!és persze ez normális mert gardrop ban de én nem azért tettem gardrobot mint más, hanem mert utálom a szoba bútorokon a pipera polcokat és a rajta lévő kacatokat!!!!Ha máshová megyek ránézek ara gondolok de zsúfolt ez a lakás!nekem azértlett gardrob mert utálom a port és tökéletes nemlehet egy pipera polc mert ott tuti van por az egyik kütyün. ezért gardrop lett de azis menyezetig ér mert nehogy a tetején por legyen!!!!Ha nőlni kerd a fü kint és kicsit nagyobb mint ahogy nekem tetszik kiráz a hideg és elkezdek este fünyirozni ahogy van időm!
legjobban a fü zavar ha nagy .Persze nincsen tökéletes kertünk sem házunk ami nagyon zavar pedig ujház de mégis zavar!!!!!Elkell fogadom hogy nem is lesz az !!!!
Ami még nekem is fura hogy tudom hogy más ember pl. ha sok boritékja van vagy sok a tolla vagy van füzete örül mert még nemtelt be a füzet de én alig várom hogy beteljen hogy kidobhassam mert az kacat!!!1 tollnál többvan már ajándékozom el mert azmár számomra csak a helyet foglalja!!!!fölösleges ruhákat is kidobálom mertha nemhasználjuk minek álljon ott nekünk!!!Utálom ha kintvan pl a fénykép vagy a falon képvan mert tutira vanrajta por és akkor a házam már nem tiszta!!!!!szőnyegünk nincs pert azt kitaraitani nemlehet. szinte mindent kidobok amit jelenleg nemhasználok mert nekem szinte minden kacat!!!Á sokszor nem értem magam!más is ilyen ?vagy csak énvagyok igy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!