Mire figyeljek használt varrógép vásárláskor? Mi a különbség különböző típusok közt? Milyet ajánlotok 6-8 ezer körül? Ha valami elromlik rajta mennyibe kerül az alkatrész?
Ennyi pénzért használt ruszki táskavarrógépet kapsz. Teszi a dolgát,benne van az anyag.
Mindennapi kisebb varrásokra jó,de nagyon fárasztó hosszabb melóra,hisz egy kb.4 ujjnyi magas talp kiáll az asztal síkjából.
a varrógép vásárlásban nem sok a rizikó, ha ránézésre minden meg van de nem forog, árazd le és máris viheted!!! Ami nem forog, az nem kopik, ha megolajozgatod hamarosan forogni fog! Ha még nagyobb szerencséd van nem hurkol, még jobban leárazhatod majd ki kell takarítani a bobin és környékét
és olyat is tapasztaltam a tű van rosszul berakva, előttem hatan próbáltak egy orosz táskagépet, majd mondtam az eladónak, megvesszük!! De rossz, mondja akinek vettem!!!! Mutatom a gépkönyvben, a cérnát balról kell befűzni! 96 évesen a gép mellett halt meg!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!