Hát ilyen nincs most mi a fenét csináljak?
Figyelt kérdés
rendszeresen észre veszem hogy tűnik az arckrémeimből a mosóporomból az öblítőmből a maosogatógéptablettámból és a pénzem is a pénztárcámból nem az első eset most vagy a barátnőm vagy a családból valaki vagy a takarítónő .Bár a barátnőmet kizárom mert ő nekivan egy csomó pénze nem hiszem hogy rá lenne szorulva a családomat megint kizárnám mert a rokonaim nem olyanok és van pénzük gondolkodtam már azonb is hogy a lányom barátai már azon gondolgodtam hogy elbúlyok a mosógép mellé és eljátszom hogy elmentem othóról és valahogy kiderítem ba de mivan akkor ha ép akkor a konyhámból fosszák ki a mosogatógéptablettáimat vagy épp a pénzem mi tévő legyek???2011. máj. 3. 12:25
21/24 anonim válasza:
igen a lányom emlékszik a cukorra csak elfelejtette mondani viszont ma jött a sógórnőm és elopott egy csomó mosogatógép tablettát a fél dobozból kb 10 szem maradt hát nem tudom mit csináljak most azt mondta a párom hogy megpróbál beszélni vele nem vérszerinti rokona csak nehéz lessz rátérni.
22/24 anonim válasza:
Elég´gáz !
Dolgoztam külföldön családnál gyerekre vigyáztam.
Az a nö tök zizi volt.Meggyanúsított,hogy a kisgyerek használt cumiait csórom azért nincs meg soha.Valamint egy szakácskönyvet keresett rajtam.Elég tuskó dolog igazságtalanul valakit meggyanúsítani.
23/24 A kérdező kommentje:
igen ez így van eléggé undorító dolog ezért inkább nm hagyom elő a pénzárcát. veszek majd ócska mosogatótabit a somatot me eldugom mert most e miatt nem szeretnék senkit sem meggyanusítani de azt is sejtem hogy miért vehette el a tabit mert a telefonszámlálya sok lett nagyon és gondolom nem akart pénzt szánni tabira és igy akart spórolni hát felőlem azt a 300 forintosat mindet el is viheti engem az nem izgat.
2011. máj. 6. 22:39
24/24 anonim válasza:
A helyesírási szótáradat is ellopták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!