Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hát ilyen nincs most mi a...

Hát ilyen nincs most mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
rendszeresen észre veszem hogy tűnik az arckrémeimből a mosóporomból az öblítőmből a maosogatógéptablettámból és a pénzem is a pénztárcámból nem az első eset most vagy a barátnőm vagy a családból valaki vagy a takarítónő .Bár a barátnőmet kizárom mert ő nekivan egy csomó pénze nem hiszem hogy rá lenne szorulva a családomat megint kizárnám mert a rokonaim nem olyanok és van pénzük gondolkodtam már azonb is hogy a lányom barátai már azon gondolgodtam hogy elbúlyok a mosógép mellé és eljátszom hogy elmentem othóról és valahogy kiderítem ba de mivan akkor ha ép akkor a konyhámból fosszák ki a mosogatógéptablettáimat vagy épp a pénzem mi tévő legyek???
2011. máj. 3. 12:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha számon tartanád, hogy miből mennyid van. Utána rendszeresen ellenőriznéd, a 2 ellenőrzés közötti időben pedig meghatároznád, hogy ki férhetett hozzá?
2011. máj. 3. 12:31
 2/24 A kérdező kommentje:

már ott tartottam ,hogy megszámoltam és minden nap minden másnap 2 ő hiányzik a mosgogató tabiból a pénzem mindíg 200 al csökken naponta vagy étnaponta csak munka mellett nem lehet egéssz nap kilesni de volt már olyan hogy akkor is eltűnt amikor a takarító nő itt sem volt

szóval lehet hogy mindenki lop valami már ott tartok hogy kamerát szereltetek

2011. máj. 3. 12:38
 3/24 anonim ***** válasza:
szerintem a barátnők a ludasok!!! lesd i őket!!
2011. máj. 3. 12:39
 4/24 anonim ***** válasza:
Az hogy valakinek van pénze az nem jelenti azt hogy nem lopós. Nálunk koliban volt egy csaj aki az elemeket lopta ki a töltőből éjjel. és ők is tele voltak pénzel.
2011. máj. 3. 12:55
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Helyesirasod az 1 -es
2011. máj. 3. 12:59
 6/24 A kérdező kommentje:
Kössz ,hogy beszólsz nemtudom te ,hogy írnál a helyemben és annyit dolgozok mint a szemét és akkort kirabolnak !!!! nemtudom mondjatok valami jó tippet ,hogy hogyan deríthetném ki ,hogy kik lophatnak esetleg bele vonjam a lányomat is ,hogy nem e a barátnői de az biztos ,hogy megsértődne , hogy ilyeneket feltételezek nem tudom mit tegyek mindenemet most elzártam a szobámba na de úgy , hogy a saját lakásmoba dugdosnom kell a szépytkezési termékeimet és a mosószereimet na ez már durva!!
2011. máj. 3. 13:19
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Hú, az idegesítő lehet :S

Szerelj fel esetleg rejtett kamerát, visszanézed, akkor megtudod, ki volt :)

2011. máj. 3. 13:40
 8/24 anonim ***** válasza:

Én nem hinném, hogy a mosogatógéptablettáidat a lányod barátnői lopkodnák...nekik az annyira nem értékes.

És pénzt miért hagysz hozzáférhető helyen? Vagy vidd magaddal, vagy nniss egy bankszámlát, vagy vegyél egy otthoni széfet és abba tedd, ne a bugyik közé.

Ha ennyien megfordulnak az otthonodban, akkor elővigyázatosabbnak kellene lenned.

2011. máj. 3. 14:17
 9/24 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom. De vannak furcsa emberek akik erre vannak specializálódva vagy a takarítónő lehet vagy a barátnők a barátnők kb hány évesek? és a szüleikkel élnek még???
2011. máj. 3. 15:20
 10/24 A kérdező kommentje:
A pénzemet mindíg a táskámban a pénztárcámban tartom de mindíg a ház 2 szintes szóval igen nagyon sokan megfordulnak A lányom Barátnői az eggyik 17 a másik 19 harmadik 23 éves a többi is át szokott jönni csak ők nem mindennap a 19 és a 23 éves már nem a szüleivel laknak hanem az az eggyik örökölt a nagymamájától egy lakást amit felujitottak és a 19 és a 23 éves eggyütt laknak és felesbe fizetik a rezsit azt tudom hogy eszes lányok mert a 23 éves nek volt egy asztalos pasija akivel felujittata a konyhát beépített gáz meg minden amit el lehet képzelni utána kirúgta és az ilyen pénzes pasikra hajt rá a másik meg dolgozik meg a gazdak szülei támogatják havi 10 ezerrel a 17 évesről nem tudnám elképzelni mert ismerem a szüleit is jómódú a család sok a pénz is és mindent megkap amit csak szeretne meg egy aranyos kislány nekemis mindíg szokott segíteni ha kell valamit a 19 és a 23 éves cigizik de a 17 évest is láttam már cigizni és ha szólok a lányomnak hogy segítsen valmit akkort halotam hogy mondta a 23 éves liba :jaj nem igaz hogy nem tud már leszakadni rólunk!!!és néha még nekem köszönni is elfelejt . most ment el a takarítónő és mindenem megvan de az is lehet hogy ma nem rabolt na de ha nem vagyok itthon nem tudom mit csináljak kezdek megőrülni
2011. máj. 3. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!