Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hát ilyen nincs most mi a...

Hát ilyen nincs most mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
rendszeresen észre veszem hogy tűnik az arckrémeimből a mosóporomból az öblítőmből a maosogatógéptablettámból és a pénzem is a pénztárcámból nem az első eset most vagy a barátnőm vagy a családból valaki vagy a takarítónő .Bár a barátnőmet kizárom mert ő nekivan egy csomó pénze nem hiszem hogy rá lenne szorulva a családomat megint kizárnám mert a rokonaim nem olyanok és van pénzük gondolkodtam már azonb is hogy a lányom barátai már azon gondolgodtam hogy elbúlyok a mosógép mellé és eljátszom hogy elmentem othóról és valahogy kiderítem ba de mivan akkor ha ép akkor a konyhámból fosszák ki a mosogatógéptablettáimat vagy épp a pénzem mi tévő legyek???
2011. máj. 3. 12:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
hahahahahaha nemrég megjöttek a lányom barátnői és mit láttam bent a szobában??? az arckrémjeimet ott kenegették magukat még a lányom is mondván az esti bulira készülve végre megnyugodtam ha ők haszálják nem baj na de beszélgettem a lányommal a krémet aláirták hogy azt használják ha mennek bulizni de a többi még neki is ujdonság volt ...pénzt mindíg adok neki szal ő nem lopta el viszont ma ért egy kis meglepetés van nekem a házban egy olyan rész lent a dühöngőnél van egy ajtó és az előző tulajnak volt ott ilyen kis jakuzzi nszerőű medencéje és nem működik én raktárnak használom és még két csomag cukor is eltűnt!!!! van egy tippem hogy a takarítónő keze van a dologban!
2011. máj. 3. 16:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen az új takarítónőt úgy teszteltük, hogy az asztal lábának belső oldalához tettünk egy kerek fémpénzt (ma nyugodtan tehetsz egy 100.- Ft-ost). Ha reggel megtaláltuk az íróasztalra feltéve, akkor minden oké.

Próbáld ki vagy a nappaliban, vagy a hálószobában az ágy lábánál, vagy hasonló helyen!

2011. máj. 3. 19:29
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
így van ! ez egy nagyon jó tipp
2011. máj. 3. 20:12
 14/24 A kérdező kommentje:
kössziii a pontokat kapjátok ez egy óriási tipp köszönöm
2011. máj. 3. 20:15
 15/24 anonim válasza:

Valószínű mindenki lop egy kicsit. Ki ezt, ki azt. Nincs otthon a macska, cincognak az egerek!!Meglátták, eltanulták egymástól.

Ürítsd ki az otthonod, seperd ki a nem ott lakókat, ha utána is van lopás, csalit tegyél ki és megfogod a tolvajt. Nagy valószínüséggel családtagod, azért bátrak a "jött-mentek". Nekem ez bejött, megcsíptem a tolvajt, bennfentes volt:( a férjem!!!! nem a pénz kellett neki, hanem volt kire verni a dolgot és élvezte a dühöngésem.Sajna,,,,,

2011. máj. 4. 09:41
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is mert túl sokan megfordulnak pl a lányodék az arckrémet a barátnőid is lehet ebből abból kölcsön vesznek na akkor a takarító nő is és ezért tűnik olyan sok el
2011. máj. 4. 12:59
 17/24 A kérdező kommentje:
Na, ma reggel jött még takarítani a takarító nő és amilyen pénzt a hálómban ledobtam az ágy mellé fém 200 as és feltette az éjjeli szekrényemre a lámpám mellé és reggel beállított két csomag cukorral mondván hogy vissza hozta amit multkor kölcsönkért a lányomtól merthogy zárva voltak a boltok csak a lányom elfelejtett szólni, a szemem mostmár nyitva tartom!!! köszi a válaszokat a pont itt is jár!
2011. máj. 4. 13:02
 18/24 anonim ***** válasza:

Ha az előszobában, a fogas mellett (alatt) van egy kis asztalka, tégy ki rá egy kis füzetet + tollat. Írja bele mindenki, mielőtt elmegy, hogy mi az amit "kölcsönvesz". Mondd meg a családnak és az ismerősöknek, a barátnőknek és takarítónőknek, hogy úgy érzed, "rendszeresen besurranó" tolvaj jár hozzátok, ha legközelebb eltűnik valami és nincs a füzetbe beírva, hívni fogod a rendőrséget!

Hidd el, nem lesz beírás, de az eltűnt dolgok száma sem fog szaporodni. Max. a lányod a krémeidet, őt viszont szoktasd le azzal, hogy végy neki is egy garnitúrát, és használja a sajátját.

2011. máj. 4. 19:30
 19/24 anonim ***** válasza:
És a lányod emlékszik hogy kölcsönkérte a cukrot?
2011. máj. 4. 19:33
 20/24 anonim ***** válasza:

"ha legközelebb eltűnik valami és nincs a füzetbe beírva, hívni fogod a rendőrséget! "

És mit tudns tenni a rendőrség napi -2 mosogatótabival és -200 Forinttal? Amikor csak akkor hejlandóak helyszínre vonulni, ha vér folyik...

A Kérdezőnek: ügyelj arra, hogy ne legyen árjáróház az otthonodból, tedd az értékeidet széfbe, és kérd meg a lányodat, hogy figyeljen oda a KÖZÖS cuccaitokra, ha a haveri társaságát vendégül látja. Közös érdeketek.

2011. máj. 5. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!