Húsvét alatt mostok ruhát? ( sz, vas, h, kedd-re gondolok)
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 20:37
1/23 anonim válasza:
Holnap szerintem még mosok, kimosok mindent ami van, mert vasárnap megyünk vidékre. Így kedden még nem, mert akkor jövünk haza, de szerdán megint minimum két adag mosás lesz.
2/23 anonim válasza:
Ma kimostam mindent (holnap reggel szedem le), legközelebb kedden fogok mosni.
Szombat,vasárnap, hétfőn vendégeink jönnek, ne a száradó bugyijaimat nézegessék már.
Egyébként amúgy sem szoktam mosni hétvégén, szóval ez nem újdonság nekem, most csak a hétfő fog kimaradni.
3/23 anonim válasza:
Igen. A kismanók nem mossák ki sajnos. Azt meg nem szeretném, hogy hegyekben álljon.
4/23 A kérdező kommentje:
A vallási ünnep miatt érdekel. Az idősebbek nem mosnak!
2011. ápr. 22. 20:44
5/23 anonim válasza:
nana felollem aztan lehet barmilyen unnep mert amig van szennyes addig lesz mosas is...jo is lenne ha unnepek alatt a gyerek kevesbe koszolna ossze magat...a teregetest is megoldom mert van a lakasban egy szoba ami nincs berendezve es oda teszem a ruhakat ha vendeget varunk
6/23 anonim válasza:
2.vagyok, nem az ünnep miatt nem mosok, egyáltalán nem vagyok vallásos. Hétvégén soha nem mosok, ezt így szoktam meg. 2 gyerekem van.
7/23 anonim válasza:
Ha szennyes van mosok, szóval igen. Amúgy nem vagyok vallásos, nem jön senki és én sem megyek sehova, szóval...
8/23 anonim válasza:
A párom és az én ruháimat holnap kimosom, a kislányomra akkor fogok mosni vasárnap és/vagy hétfőn ha pl. bepisil éjszaka és pisis lesz a hálózsák (takaró helyett vastag hálózsákot adok rá és ebből momentán 1 db-unk van, ha pisis lesz kimosom akár minden nap) vagy több body fogy napközben.
9/23 anonim válasza:
Holnap még igen aztán majd kedden...
10/23 anonim válasza:
A kedd már nem ünnep, úgyhogy akkor igen. Egyébként a katolikusok nem mosnak az ünnep alatt, hiszen számukra a húsvét nem egy hosszú tavaszi hétvége, hanem az, ami igazából: Jézus feltámadásának ünnepe. Azért nem mosnak, mert a lelkükkel és szívükkel készülnek az öröm megélésére. Régen nem csak bepakolták a gépbe a ruhát, hanem kézzel mostak. Ezért nem tudtak volna igazán Jézusra gondolni.
Én magam keresztyén vagyok, nem mosok ünnep alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!