Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » HOgyan rakjak rendet?

HOgyan rakjak rendet?

Figyelt kérdés
Minden szana szét van :(
2011. ápr. 15. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt nézd meg! Nekem nagyon bejött, mióta csinálom nem káosz fogad reggel a konyhában. Lehet, hogy nálad egyszeri eset a rendetlenség, de bevallom én rettenetes vagyok. Kosz nincs azért, de állandó kupi az van...vagyis már alakul. Egyre szebb az otthonom, és nem szakadok meg. Szóval nézd csak meg, szerintem sok dolgot hasznosíthatsz belőle.

2011. ápr. 15. 08:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szoba? Lakás? Saját ágy?

rakd egy kupacba az egyneműeket!

Pulcsi/nacik/füzetek/tollak/szemetek.

Utána kupaconként hajtogasd, tedd a helyére. A szemetet dobáld a szemetesbe, a szennyest a szoba közepére!

Indulj balról jobbra, felülről lefele, belülről kifele! tartsd a sorrendet! Tegyél fel pörgős zenét. Legelőszöris szellőztess ki!

2011. ápr. 15. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
4%
H-H-H????? Ha szétpakolni sikerült akkor összepakolni is.
2011. ápr. 15. 09:23
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Azt miért nem kérdezted meg h: Hogyan legyen minden szanaszét???? Hogyan csináljak kupit?
2011. ápr. 15. 09:30
 5/8 anonim válasza:
100%

Készíts ütemtervet. Minden napra 1-1 helyiséget rakj rendbe, de azt alaposan. Határozd meg, hogy mennyi időt szánsz rá, pl. 1,5 órát. Kapcsolj be zenét, határozd el magad, hogy márpedig most megcsinálod. Tovább tart majd mire szép rend lesz, de ha utána arra is figyelsz, hogy mindent elpakolj magad után, akkor szép is marad. Gondold csak el, sokkal kevesebb idő elpakolni az adott dolgot magad után, mint megint 1 hetet vesződni a rendrakással. :))

Nekem így sikerült uralnom a káoszt, azóta naponta elenyésző időt pakolok, pedig 2 gyerekem is van.

Sok sikert!

6/8 anonim ***** válasza:
13%
Ha nem gyakoriznál talán jobban haladnál.
 7/8 anonim válasza:
0%
emeld fel a kezedet.-_-...
2011. ápr. 15. 16:39
 8/8 anonim válasza:
ajj, semmi kedvem de most nekem is pakolni kell mert holnap vendégség
2011. jún. 3. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!