Hogy vegyem rá magam, hogy rendet rakjak estére?
Megírsz és megtanulsz helyettem 10 tételt, és kitakarítok :)
Nálam úgy van, h ha sok a tanulnivalóm, akkor mindig tiszta a szobám. Mert inkább kitakarítok, főzök, mosok.... Bármi, csak ne kelljena vizsgákra készülni.
De az tényleg gáz ha akkora kupi van.
Én lányként még a komoly kapcsolatot is megfontolnám ilyen esetben (bocs).
Csak gondolj bele szegény csaj helyzetébe :P
De azért van ekkora káosz, mert kb. csak aludni járok be..
Suli mellett melózok rendszeresen, alig vagyok itthon, és ezért van elhanyagolva. :(
Na, 1 fél vilmos jelen, 3dl házi bor (rozé) jelen, jó zene jelen, hangerő jelen.
Majd jelentkezem, ha van valami :D
:D
ismerős helyzet, annyi különbséggel, hogy lány vagyok :D én úgy szoktam, hogy zene be, hangerő fel, tejeskávé elkészít, aztán hajrá :D
igaz, most nálam is rend van, hála az érettséginek, mert én is inkább nekiállok takarítani, mint leüljek tanulni... (pontosabban kupiban nem tudok tanulni, de takarítás végére elfáradok így a tanulás elmarad :) )
Helló!Na,tiszta szobába toppant a barátnő?:)
Amúgy nálam is úgy megy a takarítás legtöbbször,hogy zene be,hangerő fel,és hajrá.Leginkább olyan zenét hallgatok ilyenkor amit szeretek énekelni is.
34/l
nah,rend lett?
bár lányként én azt mondom,inkább kupival várj mint piásan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!