Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy vegyem rá magam, hogy...

Hogy vegyem rá magam, hogy rendet rakjak estére?

Figyelt kérdés
18/f vagyok, és akkora káosz van már a szobámban, hogy én alig jutok el az ágyamig. Estére jön barátnőm, volt már itt meg aludt már itt minden, de akkor is ég a fejem a kupi miatt. Utálok takarítani, ez van. De most ráérek, meg minden szeretném is, csak hogyan hangoljam rá magam??? :D
2010. máj. 28. 14:40
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ha nem takarítasz ki, fizetsz nekem 20ezret!
2010. máj. 28. 14:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Megírsz és megtanulsz helyettem 10 tételt, és kitakarítok :)

Nálam úgy van, h ha sok a tanulnivalóm, akkor mindig tiszta a szobám. Mert inkább kitakarítok, főzök, mosok.... Bármi, csak ne kelljena vizsgákra készülni.

De az tényleg gáz ha akkora kupi van.

Én lányként még a komoly kapcsolatot is megfontolnám ilyen esetben (bocs).

Csak gondolj bele szegény csaj helyzetébe :P

2010. máj. 28. 14:53
 3/12 A kérdező kommentje:

De azért van ekkora káosz, mert kb. csak aludni járok be..

Suli mellett melózok rendszeresen, alig vagyok itthon, és ezért van elhanyagolva. :(

2010. máj. 28. 15:06
 4/12 anonim ***** válasza:
igyál meg 2 felest meg egy kisfröccsöt vagy kettőt ! rakj be valami jó zenét adj rá egy kis hangot és akkor azt sem veszed észre hogy elkezted és máris végeztél sok sikert ! azért majd írd meg mi lett belőle nekem általában beválik csak nem mindig maradok otthon takarítás után hanem megyek vissza krimóba;) sok sikert!
2010. máj. 28. 15:07
 5/12 A kérdező kommentje:

Na, 1 fél vilmos jelen, 3dl házi bor (rozé) jelen, jó zene jelen, hangerő jelen.

Majd jelentkezem, ha van valami :D

2010. máj. 28. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

:D

ismerős helyzet, annyi különbséggel, hogy lány vagyok :D én úgy szoktam, hogy zene be, hangerő fel, tejeskávé elkészít, aztán hajrá :D

igaz, most nálam is rend van, hála az érettséginek, mert én is inkább nekiállok takarítani, mint leüljek tanulni... (pontosabban kupiban nem tudok tanulni, de takarítás végére elfáradok így a tanulás elmarad :) )

2010. máj. 28. 15:41
 7/12 A kérdező kommentje:
És működik vazze, már fele megvan :D
2010. máj. 28. 16:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Helló!Na,tiszta szobába toppant a barátnő?:)

Amúgy nálam is úgy megy a takarítás legtöbbször,hogy zene be,hangerő fel,és hajrá.Leginkább olyan zenét hallgatok ilyenkor amit szeretek énekelni is.

34/l

2010. máj. 28. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:

én ujabban haditerv szerint csinálom, van egy jó oldal német nyelven:

[link]

2010. máj. 28. 22:35
 10/12 anonim ***** válasza:

nah,rend lett?

bár lányként én azt mondom,inkább kupival várj mint piásan...

2010. máj. 29. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!