Hogyan rakjak el sárgarépát, ha nem akarom pincében tárolni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 11:57
1/3 anonim válasza:
Félig főzd meg, és hideg vízzel leöblítve, fagyaszd le. Így nem fog megbarnulni.
2/3 anonim válasza:
Én a zöldség-féléket felpucoltam, feldaraboltam karikára, ill. húslevesbe-valónak, összekavartam és bele egy hűtőzacskóba. Be a fagyiba. Mindig annyit török le belőle, amennyire éppen szükségem van. Az egész télire-valót elraktam, de nemcsak zöldségből, babot, borsót, karfiolt, karalábot, tököt, zöldpaprikát is.
Ha nem akarod lefagyasztani, és nem túl sok a mennyiség:
a normál-hűtő dobozát béleld ki "közönséges" újságpapírral, rakd bele a zöldséget, és borítsd be újabb újságpapírral. Ez beszívja a képződött párát és nem a zöldség romlik. A papírt hetente cserélni kell, ill. amikor már látod, hogy vizes. Szines-újság nem jó, nem szívja be a párát.
3/3 anonim válasza:
Én is fagyasztottam. Jó nagy adagot apró kockákra vágva, a többit pedig felcsíkozva húslevesnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!