Mire használjátok a konyharuhát?
A férjem tök ki van borulva, hogy a kezemből kicsúszó makarónis tálért a konyharuhás kezemmel kaptam utána és teljesen olyan lett...pedig az anyukájáé volt anno...
Persze lehet hogy kéne vennem újakat és a drága mamáét pedig a férjem ruhásszekrényébe rakni...
Ti mire használjátok a konyharuhát, van hogy koszosabb konyhai műveletekre is?
nekem többféle is van:)
van olyan ami a koszosabb dolgokra,ezek régebbiek,letörlöm a kiömlött kávét,a kiömlött levest,akármit,mind1 milyen koszos,utána dobom hipósvizbe ázni...
vannak szépek,nagyjából foltmentesek,ebből is lóg 1 mindig,ebbe a kezem törlöm mosgatáskor,meg a tiszta edényt ha sok a mosatlan és nincs ideje lecsepegni,meg a fedőt fogom meg vele ha épp nem találom a kesztyűt
és vannak ajándékba kapottak,nah ezek szépen vasalva fekszenek valamilyek polc mélyén,nehogy bajuk essen:D és előveszem őket ha épp jön akitől kaptam,had lássa
(én tennék rá magasról h koszos lesz,arra való,de nincs kedvem hallgatni h nem vigyázok arra a darab rongyra)
tedd el széepn őket,vegyél másikat amivel azt csinálsz amit akarsz,nem drágák
Konyharuhát kéztörlésre használom, mosogatás és zöldségmosás után, tehát amikor a kezem is tiszta. Edényt edényfogóval fogok meg. Van edényalátét külön, arra rakom a forrót. A nagyony koszos részeket papírtörlővel vagy domesztosos nedves kendővel törlöm le. A pulton a tisztább részeket pedig a mosogatószivaccsak törlöm át.
Rosszindulatú a kedves kérdező a mamával szemben, úgy érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!