Mit csináljak a már víztől megkeményedett törölközőmmel, hogy megint puha legyen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mitől keményedik meg, csak azt nem tudom hogy lehetne visszacsinálni a folyamatot. Egy ismerősöm az ecetes vizet javasolta csak nem tudom milyen arányba és mennyi ideig kell benne hagyni. (kapcsolatot már nem tartom vele, hogy megkérdezhessem)2011. jan. 7. 19:58
11/11 anonim válasza:
Forró mosószódával kell kimosni és ecetes vízzel öblíteni.
A kivezetéses szárítógép pedig puhábbá teszi minden vegyszernél.Minden pihét, bolyhot, porszemcsét, atkát kifúj a szálak közül.A szűrőn meg lehet nézni, hogy mi maradt volna a ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!