Mit csináljak a már víztől megkeményedett törölközőmmel, hogy megint puha legyen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mitől keményedik meg, csak azt nem tudom hogy lehetne visszacsinálni a folyamatot. Egy ismerősöm az ecetes vizet javasolta csak nem tudom milyen arányba és mennyi ideig kell benne hagyni. (kapcsolatot már nem tartom vele, hogy megkérdezhessem)2011. jan. 7. 19:58
1/11 anonim válasza:
Egy deci ecet az öblítőhöz. Nem lehet majd érezni ecetszagot.
2/11 anonim válasza:
Puha törölközők titka:
- 40 fokon mosás
- Dreft folyékony mosószerrel
- Coccolino öblítővel
- 2x több öblítőt, mint egyébként
- Mosógépen öblítőstop
- Így a törölköző még kb. fél órát áll az öblítős vízben
- Majd sima centrifugázás
3/11 anonim válasza:
Ha nagyon kemény, többszöri mosás után lesz igazán puha.
4/11 anonim válasza:
Igen, első-második vagyok, és tényleg lehet, hogy nem az első mosás után érzed az eredményt!
5/11 anonim válasza:
Csak ecettel öblíts,minden öblítő keményítí a törülközőket. Ha már nagyon keménya,akkor csak több mosás után phul meg,. Új törülközőt SOHA nem moss öblítővel! Tapasztalat.
6/11 anonim válasza:
Ilyenkor milyen ecetet használtok? 20%-os esszenciát, vagy 10 ill. 15%-os ételecetet?
8/11 anonim válasza:
15 vagy 20 %-os ecetet használok mindig a mosógépbe.
9/11 anonim válasza:
20%-osat érdemes használni, a 10%-osból kétszer annyi kell.
Különben kérdező: azt simán megpróbálhatod, hogy beáztatod ecetbe egy lavórba, időnként átmozgatod. Az kioldja a benne lévő vízkövet. És igen, öblítő helyett is érdemesebb azt használni.
10/11 anonim válasza:
Az öblítő az színtiszta vegyszer, egy idő után nem szívja fel a vizet a törülköző, jó kis penésztenyészetet épít.
De jó illatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!