Fontos! Kimostam az irha kabátomat (gyapjú programmal), ami szép tiszta lett ugyan, de megkeményedett a bőr! Mit lehet vele csinálni, hogy a "régi" legyen?
Figyelt kérdés
Ha semmit,akkor nem fog így szétrepedezni,ha felveszem,vagy majd bejáratódik?2010. okt. 23. 10:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem kend be olyan bőrápolóval,ami átlátszó és a bőrcipődet is kened vele,jobb minőségűnek nincs is büdi szaga.De csak vékonyan persze.Én ezt csinálnám.
2/6 anonim válasza:
Nem véletlen van rajta, hogy csak vegytisztítható meg ilyenek... :/
Én cipővel jártam hasonlóan, azon kívül, hogy kényelmetlen lett, repedt is, kenhettem rá akármit. :(
Próbáld meg gőzölni, vagy vidd el egy tisztítóba, hátha tudnak ők kezdeni vele valamit.
3/6 anonim válasza:
a bőrt nem szabad mosni.
nem olvastad el a címkét???
4/6 A kérdező kommentje:
Ebben nincs címke,varratott,úgy csináltatták nekem az anyuék. De a gyapjú program nem ilyenekre van?
2010. okt. 23. 13:19
5/6 doboszoli válasza:
vidd el egy bőrkikészítőhöz, (szűcs), ne kísérletezz, ő talán tud segíteni.
6/6 anonim válasza:
A gyapjú program egészen meglepő mód gyapjúra lett kitalálva. Vagyis kötött pulcsikra pl.
Varratott dolgoknál pedig kérdezd meg legközelebb a készítőt ilyesmiről.
(valamelyik előző válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!