Hogyan lehet eltüntetni a megkeményedett deo foltokat a polók hónaljából? Próbáltam cserélni deót, mosóport, öblitőt de változatlanul benne vannak. Van rá esetleg valami "csodaszer"?
Sajnos semmivel. Annak a pólónak annyi. Kuka. :((
Én is mindent kipróbáltam, hogy eltűntessem de semmivel nem lehetett. Cseréljetek deot. Tapasztalat, hogy az Old Spice nem okoz ilyet, a Gilette zselés deoja igen. Az Avon golyós deoi szintén nem. Sajnos erre a tapsztalatra ráment egy tucat kitűnő pólója a férjemnek. :(
Látod ez érdekes...
nektek más vált (válhat) be mint nekünk. Nem kizárt, hogy a deo és az izadtság együtt hoz létre valamit ami ezt a csúfságot okozza. Mindenki másmilyet izzad és másmilyen deo jön be neki ami nem teszi tönkre a ruháit.
De az ismerőseim közül még soha senki nem küzködött ezzel a gonddal, úgyhogy nincsenek további ötleteim.:)))
A panaszkodó válaszolónak:
talán azért lettél lepontozva, mert úgy válaszoltál, hogy soha életedben még nem találkoztál az adott problémával.
Én ugyan találkoztam, de mégsem kaptam pontot mert nem tudom a tuti megoldást. :))
Nem a pontra hajtok, csak rosszul esett...
Igaz, hogy nem találkoztam az adott problémával, de foltokat sikeresen szoktam eltávolítani, ezért gondoltam, megpróbálok segíteni. Legalább a jószándékot lehet értékelni, én legalábbis ilyen vagyok. De mindegy. Ilyenkor sajnálom, hogy legalább egy felhasználói név, vagy valami nem szerepel itt, mert biztos nem válaszolnék máskor egy kérdésére se ennek a hölgynek - még akkor sem, ha "járatos" lennék a témában...
Azt,nem tudom,de van egy cég aki UNISEX-terméket
forgalmaz,és a DEO-juk semmiféle nyomot nem hagy!
Ha érdekel valakit,akkor az e.mail-címemre írt kérdésre tudok hasznos tanácsot adni!
zsofka111@vipmail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!