Milyen takarító-tisztítószereket használtok?
Jelenleg denkmit ultra sensitive mosogatószert használok felhígítva univerzális tisztítószerként. Még a tükröket is szép, csíkmentesre mossa. Néha cseppentek bele levendula illóolajat. :)
A nagyon koszos dolgokhoz és vízkőoldáshoz flóraszeptet és antibakteriális törlőkendőt használok (erre nem tudok márkát írni, mert mindig mást veszek). A sanytolt szeretném kipróbálni legközelebb, mert elvileg fincsi mentolos illata van.
A ruhákat mosószódával mosom. Mivel nem szeretem utána a ruhákon a mosógépszagot most silan sensitive fehér öblítőt használok, de nem tetszik az illata, túl mű, váltani fogok róla. Frosch baby és a souldrops az esélyesek.
Mosogatógépbe denkmit nature mosogatótablettát használok, de előbb-utóbb abba is mosószódát szeretnék tenni, kipróbáltam néhány alkalommal és nekem tökéletesen működött. Öblítő folyadékként 10%-os ecetet használok és nincs büdös ecetszag szerencsére.
Mivel hosszú szőrű macskám van szösz-szedő hengert használok naponta, minden lemosható felületre mikroszálas törlőkednőket, kádhoz súrolókefét, zsíros dolgokhoz a sima legolcsóbb mosogatószivacsot.
Seprűt csak pókhálószedésre használok, állóporszívóm van, 2 naponta használom, nagyon könnyű a súlya, a feje mindenhová befér, imádom. Padló felsúrolásához ez a szétnyitható, rongyos súrolóm van. Csak ritkán használom, ha valamit a földre csöppentek, vagy valaki sáros cipővel becsampuszkol, akkor azonnal feltörlöm egy sima kézi ronggyal, amit kimosok és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!