Kismamák! Milyen tisztítószereket használtok a fürdőben és a konyhában?
Domestost, Cillit Bang-et szeretem, de ezek most ugye kizárva.
Csak az ecetet ne ajánljátok!Attól felfordul a gyomrom.
Én pont ezeket használtam az első,és most a második terhességem alatt is.Én nem használtam maszkot,se kesztyűt,csak nyitva volt az ajtó,ablak.
13 hetes kismami
Én így csináltam várandósan, aztán így maradt:
Tisztítás (szaniterek, csapok, padló,szekrények,és mosás, vagyis bármi)MPD-vel, részben környezetbarát mivolta miatt, de jól tisztít is, viszont ezt is gumikesztyűben használom, mert nagyon érzékeny a bőröm.
Domestos marad, mert áztatáshoz kell, valamint a wc nálam normálisan csak sósavval lett tiszta. A maszkot én sem bírtam várandósan, viszont ablakot nyitottam, huzatot csináltam (fel kell öltözni hozzá, meg ne fázz), így a szagok is gyorsan eltűntek, a wc-nél pedig felkapcsoltam a szellőztetőt.
Ha a domestos és sósav nem jó, esetleg próbáld meg a szódabikarbónát vagy citromsavat, előbbi jó a vízkőre, csak kicsit dörzsölni kell, utóbbit még nem próbáltam, de nagyon dicsérték már nekem.
ecet (gyűlölöm én is,de nálunk meg penészedés van,és muszáj használnom)
Vettem olcsóbb bio wc illetve fertőtlenítőszert.
Viszont ha nyers hússal volt dolgunk,akkor a páromat kérem meg,hogy domestosoljon,mert tény,hogy az szed le mindent.
Lehet túl óvatos vagyok,de én így vagyok nyugodt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!