Meddig használtok egy fakanalat?
Figyelt kérdés
Most mosogattam, és nincs semmi baja, csak barna. Aztán eszembe jutott, hogy hányféle kaját kevergettem már vele, de nincs szívem kidobni.2011. aug. 10. 19:46
1/9 anonim válasza:
persze hogy barna, a használattól. Hacsak nem égett, törött vagy nagyon elkopott a kerek része, én használom. Egyébként meg én másikat használok a húshoz, leveshez, pudinghoz :) Van vagy 20 db.
2/9 anonim válasza:
Kevésbé használódik, ha a fakanalat nem főzöd (én már próbáltam, de nem puhult meg), hanem főzés közben kiveszed a kajából egy külön kistányérra, vagy tálcára.
3/9 anonim válasza:
20,35 vagyok!
Egyébként én úgy osztom, hogy paprikásos kaja (pörkölt, "piros-leves") fehér kaja (törtpaprika nélküli). Amit viszont palacsinta, piskóta és hasonlók készítéséhez használok, azt semmiképp sem veszem elő normál főzéshez. Kb 8-10 használatban levő fakanalam van. Amikor már nagyon "fekete", akkor kidobom, viszonylag olcsón lehet venni másikat.
4/9 anonim válasza:
Nekünk speciel van olyan, ami 17 éves és még mindig semmi baja. Némelyik megreped...ez minden.
5/9 anonim válasza:
Hát én addig használom, amíg el nem kopik. Egyetlen fakanalam van, és egy spatulám, kicsi a konyha, nem is tudnék hova tenni többet, így se férek el. Használat után szépen elmosogatom azonnal és nincs vele semmi gond. Ja és soha nem éreztem, hogy gond lenne azzal, hogy a pörköltet és a pudingot is ugyanazzal csinálom :) Rendesen el kell mosni és kész :)
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is sok fakanalam van, csak érdekelt, hogy mások milyen gyakran cserélik le.
Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 11. 08:53
7/9 anonim válasza:
Én idén leszek 42 éves házas, és vannak olyan fakanalaim, amik kezdettől megvannak. Bár amióta mosogatógépem van, 14 éve, egészen kivilágosodtak a régiek is.
8/9 nekemnemadtak válasza:
az asszony a fakanalat másra használja.utánna azzal eszik.
9/9 anonim válasza:
En addig hasznalom amig valamelyik haszontalan kolok hatsojat ki nem porolom vele, mert ilyenkor rendre eltorik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!