Dagasztógéppel (robotgép a habverő helyett spirál karral) szoktam kelt tésztákat csinálni. Néha a tészta "felmászik" a keverőszáron, be a robotgépbe. Mit lehet tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
Hú ez a megfogalmazás egy horrorfilm témája is lehetne, de a válasz nekem fontos lenne.márc. 11. 09:00
11/11 anonim 



válasza:





Így van, apránként önts hozzá a receptben írt folyadékból pluszban egy keveset. Nem rontja el a tésztát, de elbír vele a gép feltekerés nélkül. És a motor sem ég le az erőlködéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!