A házi fagyigépnek mi a lényege? A 15ezer kürül kapható gépek mit csinálnak? Mivel tud többet egy 150ezres? Miben jobb, minth amás módszerrel készítenénk házi fagyit?
Figyelt kérdés
2024. jún. 20. 13:44
1/2 anonim válasza:
A fagyi úgy lesz krèmes, hogy hűtès közben keverni kell, hogy ne alakuljon ki a fagyásra jellemző jègkristály, illetve habosítva levegős, könnyed lesz.
A drága gèpek a hűtèst is elvègzik, jobban krèmesítenek, az olcsobbaknál előhűtöd fagyasztöban a keverőtartàlyt, abba dolgoznak.
2/2 A kérdező kommentje:
Az olcsóbbak hogyan dolgoznak? Berakom a hűtőbe és ott keveri? Vagy keverés közben hűt?
2024. jún. 22. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!