Mennyire szoktatok habverőt, turmixgépet használni panelban?
Mostanában költöztem panelba, eddig kertes házban laktam vidéken, és mikor ott anyukám habot vert gépi habverővel annak volt hangja rendesen, a tévét sosem hallottuk tőle. Mostanában rákaptam a sütögetésre, de kicsit félek, vagy nem is tudom hogy mondjam, mert kb sosem hallom a szomszédokat hangoskodni, néha porszívózást lehet hallani, de se turmixgép, se kutya nem ugat sehol, se gyerek nem ordít, semmi ilyesmi. A gépi habverő meg a turmixgép nagyon áthallatszódhatnak szerintetek? Nyilván nem hétvégén reggel tervezem a habot verni, de azért mégis, nem szeretnék nagyon zavarni senkit.
Köszi előre is!
Ezek sima háztartási eszközök. Pont ugyanannyit használtam a panelben, mint használom most a családi házban.
Egy különbség van, hogy most éjjel 2-kor is előveszem ha ahhoz van kedvem, panelben azért figyeltem, hogy késő este már ne zajongjak vele.
Jó lenne tudni, a konyha falán túl mi van hálószoba-e, alszik-e, olvas-e, tanul-e, dolgozik-e ott valaki. Alattad-fölötted szintén.
De azért ezek 1-2 percig mennek, hacsak nem megrendelésre gyártod órákon át...:) Nem? Az nem sok.
Nyugodtan használd, az ilyesmi nem hallatszik át olyan durván. Ami áthallatszik, az a padlón a kopogás, meg a falak fúrása.
De majd rájössz, hogy a te turmixgéped semmi ahhoz képest, amikor valamelyik szomszéd vasárnap reggel nyolckor szerencsétlenkedik, mert nincs normális ütvefúrója és fél órán át hallgatod, ahogy percenként újra megpróbálja 2 centivel mélyebbre fúrni a lyukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!