Milyen turmixgépet vegyek?
Ilyen gépnek csak akkor van értelme ha italokat készítesz, de ha főzéshez kell aprító,akkor jobban jársz egy ilyennel.
#5 Egy ilyen aprítóval ugyanazt megtudod csinálni mint a turmixszal, vagyis italt ugyanúgy tudsz csinálni ha szükséges. Aprító olyan szempontból jó, hogy ha pl több vöröshagymát kell felvágnod, ezt egy ilyen pár másodperc alatt megoldja, könny nélkül. De én a fokhagymát is ilyennel pépesítettem, kevés olivaolajjal, aztán be egy befőttesüvegben a hűtőbe, így nincs az, hogy a fele elfonnyad amit veszel. Vagy paradicsomkonzervet pépesíteni pizzához, de csibefasírthoz is használtam. Turmixom van robotgéphez, de talán ha 1-2 alkalommal használtam a 15 év alatt. Ilyen aprítót meg szinte hetente.
Én most ezzel szemezgetek, mert eddig olyan botmixerem volt, amihez adtak ilyen aprító adaptert, de az idővel szétmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!