Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Emlékezetes dolgok amiket...

Emlékezetes dolgok amiket kimostatok ( zsebek átnézése nélkül)?

Figyelt kérdés
nov. 12. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Öngyújtó ( a vicc h száradás után működött 😃 ), cukorka, tipli, csavar, gyorskötegelő, füllhallgató ( na ennek annyi lett).
nov. 12. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Papírzsebkendő. Órákig szedtem le a ruhákról az apró fecniket.

Egyszer meg apró töltőtoll patront. Aprópénzt.

nov. 12. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Pénz. Konkrét pénzmosoda volt egyszer, a párom benne hagyott egy csomag pénzt a zsebében, azt hiszem 60 ezer volt és már vagy 15 éve.

Egy alkalommal a melltartóm kicsúszott a zsákjából és a fém íves rögzítője becsúszott a mosógép dobjának nyílásán. A gépet utána nem lehetett beindítani, szerelőt kellett hívni. Az teljesen szétszedte, kiemelte a dobot és akkor került elő ez a kis fémdarab. A gép rendben volt, csak ez megakasztotta a dobot, nem tudott miatta forogni. Ciki volt és igen sokba került.

Még nagyon régen benne hagytam a gyerekek TAJ kártyáit egy zsebben és kimostam. Teljesen eltűnt róluk a felirat, újat kellett csináltatni.

nov. 12. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Karóra. Rögtön szervíz. Mondták hogy menni fog de már nem lesz vízálló (elotte azt se tudtam h az)
nov. 12. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Vezetékes fülhallgatót mostam ki, de meglepő módon részben utána is használható maradt. Részben annyit takar, hogy zenehallgatásra jó volt, de a mikrofonja nem élte túl.
nov. 12. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Zsepi, szeg, csavar, pénz..

Amióta gyerekem van, kisautó, elemes teamecses (működik), rendes viaszos gyertya.

nov. 12. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
A bankkártyámat egyszer kimostam 60 fokon, de nem lett baja :D
nov. 12. 17:08
 8/9 Hova gondolsz ***** válasza:
84%

Egy hagyományos mobiltelefont sikerült kimosnom, a barátom nadrágzsebében volt.

Én meg nem szeretek senki zsebében kotorászni.:D Ő meg elfelejtette kivenni.

Utána persze nem volt működőképes.

nov. 12. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
TB kártya
nov. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!