Kinek milyen nyári élménye van eddig, ami emlékezetes marad a számára? Mire számítasz a továbbiakban, hogyan fog telni a maradék vakáció?
Figyelt kérdés
aug. 1. 21:34
1/8 anonim válasza:
Aug. közepén lesz 2 hónapja, hogy leadtam a táblagépemet szerelőhöz... Lassan visszakérem tőlük, mert eddig csak "alkatrészre vár", míg más szerintem ennyi idő alatt 2* is megjavította volna már.
2/8 A kérdező kommentje:
Te jó ég 1-es válaszoló! Mi tarthat ennyi ideig azon a javításon? Nem két hét max. egy digitális eszköz megjavítása? Vagy tévedek?
aug. 1. 21:54
3/8 anonim válasza:
2#: Jó kérdés. Kb. 2 hétre számítottam én is az árajánlatjelzés után. Ha figyelembe veszem, hogy több tényező miatt is nehezebb az egyes eszközök-részegységek beszerzése, akkor is rengeteg kérdés merül fel, hogy miért tartunk még mindig itt?
4/8 anonim válasza:
Elmentünk külföldre nyaralni kb 1 hónapja. Aztán hazafelé párom olyan bunkón viselkedett, hogy hozzá se szóltam a több órás út alatt. Azóta is haragszom rá, ilyen suttyón már rég viselkedett. Újabb szeg a koporsóban...
5/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom kedves 4-es. Talán azóta már jobb a helyzet?
Sikerült megbeszélnétek utólag a konfliktushelyzetet?
aug. 2. 08:27
7/8 anonim válasza:
Elég veszekedős egy nyár volt ez, mégis inkább az maradt meg, hogy idén két diplomaosztó volt júliusban, amiből az egyik az enyém volt :)
A másik nagyon emlékezetes dolog pedig az, hogy 5 év után először, idén eljutottunk nyaralni. Nagyon ránk fért már.
A továbbiakban nincsenek nagy tervek, inkább csak kicsit rápihenek a szeptemberben induló mesterképzésre😅
8/8 A kérdező kommentje:
Na, hát elég vegyes itt a legutóbbi válasz...
Akinek nem volt szívderítő élménye: remélük a legjobbakat!
aug. 2. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!