Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi az emlékezetes, amit a...

Mi az emlékezetes, amit a mosogatógép tönkretett?

Figyelt kérdés
Nekem még új, az egyik bögréről leszedte a festéket. Pedig mosható mosogatógépbe a cimke szerint.
júl. 29. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ikeás üveg alapú, bambusz tetejű ételtartó. A teteje (pedig tudom, hogy nem lehet belerakni) elhajlott, használhatatlan lett.
júl. 29. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Vettünk egy szép, festett kerámia tálat. A kerámiáknál alap, hoyg a festés az rá van égetve, nem csak úgy rá van festve.

Hát ennél a kis tálkánál nem volt így, egy átverés volt. A mosogatógépet kinyitva egy szép, mázas, de egyszínű edényke volt a virágos mintás helyett. :D

Barátainknak poharat vittünk ajándékba pár éve és nem figyeltünk rá, hogy megnézzük mosogatógépbe tehetőek-e vagy sem. A kék mintát le is szedte a pohárról azonnal és teljesen átlagos poharak lettek a kék helyett amiért vittük nekik. itt se a gép volt a hibás, ennél mi.

júl. 29. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
A mosogatógép sosem hibás. Aki nem tudja mit is lehet beletenni, akkor ne csodálkozzon. Én is tettem bele olyant, amit a gépből kivéve kikísértem a kukába.
júl. 29. 16:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem a kérdést fel, de mások szerencsére értik. Nyilván nem a gép a hibás..
júl. 29. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A mosogatószer kapszulák nagyon lúgos közeget eredményeznek, amik a lúgot nem annyira kedvelő anyagokat megtámadja, így akár a gyenge minőségű üveget is (szivárványosodnak, mattulnak). Vannak olyan főzőedények, amiknek a zománcát megtámadja a lúg.
júl. 30. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a mosógép semmit, de viszont a rossz emlék amikor a porszívó beszippantja a kedvenc dolgomat az megmaradt…
aug. 3. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!