Szerintetek higiéniátlan ha kintre a teraszra és bentre egy seprűt és felmosót használok?
Figyelt kérdés
nov. 9. 19:23
1/4 anonim válasza:
Szerintem az. Kivéve ha teljesen zárt teraszotok van és nem kerül be oda semmilyen nagyobb kosz, de azt ugye szobának vagy üvegháznak hívják. Behordod a kinti koszt a szobába? Szerintem elég undi főleg hogy új seprűt és felmosót venni nem egy nagy összeg, nem azon kell spórolni
2/4 anonim válasza:
Engem nem zavar, higiènia ide vagy oda. Sterilen ugysem tudod elválasztani. Kinti cipővel is bemèsz az előszobába, onnan papuccsal tovább. Ha nagyon vizsgálódnál, rájössz, hogy úgyis szèthordod.
Tisztítószer lúgja sokmindent lebont.
Kèzzel tapperolsz mindent mindenhol, de csak egy gyenge szapoanos mosást kap, ès nincs bajod.
3/4 anonim válasza:
Ha nem sokkal koszosabb, mint bent, akkor lehet ugyanazt használni.
Nálam a terasz betonozva van, nem járólapos, ahhoz külön seprű van, felmosni meg az eső szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!