Nektek változott a személyes higiéniátok baba megszületése után vagy ugyanolyan ápoltak maradtatok? (Fog/hajmosás, fürdés, smink stb)
Ugyanolyan ápolt. De gyerekek előtt is "low maintenance" voltam. Az arcápolásra, hajápolasra nagy gondot fordítok, de se kozmetikusra, se gyakori fodrászra nincs szükségem.
Nem járok szoliba, körmöshöz. Nincs festve a hajam (szeretem a saját színét és 35 évesen se őszülök), nem sminkelek (anélkül is szépnek tartom magam).
A higiénia, ápoltság maradt. De azóta nincs körmöm, és ritkábban sminkelem magam (egy bevásárláshoz vagy sétához minek?), csak akkor ha elmegyünk valahova hétvégente, vagy találkozunk valakivel.
Bevallom az első 2 hónap nekünk nagyon nehéz volt, előfordult, hogy pár napot csúszott a hajmosás, borotválkozás, sőt, párszor kimaradt a fogmosás is, mert azt se tudtam, nappal van-e vagy éjszaka és 2 nap telt el vagy 1 hét :D Alapból volt, hogy hajnal 2-kor vacsoráztam. Zombi voltam, örültem, ha tudtam enni meg wc-re menni (igen, annyira nehéz volt, hogy még ez is kb luxusnak számított akkor). Fürdés volt gyakrabban is, mert nyár volt és iszonyú meleg.
De szerencsére ez az időszak hamar véget ért, és "visszakaptam" a régi önmagamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!