Nektek változott a személyes higiéniátok baba megszületése után vagy ugyanolyan ápoltak maradtatok? (Fog/hajmosás, fürdés, smink stb)
Én hajat mostam a kórházban. Le lehet pontozni....
A szobatársam pedig kisminkelte magát mikor hazamentek a kórházból...
Parfümről szoktam le
Plusz gyerek előtt gyakrabban volt leeresztett hajam
Minden más ugyanolya
Itthon is van nude sminkem..
Nem vagy béna, csak lehet, hogy neked is nehezebb babát dobott a gép. Nekem is anno. Bizony minden ritkult, a smink teljesen elmaradt és full lepusztultam. Amikor enni sem nagyon tudtam tőle, akkor talán nem csoda...
A saját káromon tanulva annyit tudok javasolni, hogy ha megoldható, a hajmosást és persze a fogmosást akkor is oldd meg, ha a gyerek ordít, később tombol. A fogászati kezelések nagyon drágák és fájdalmasak. A haj pedig nem öntisztuló, akármennyire is terjesztik ezt mostanában, helyette lesz belőle zsíros korpa (fertőzés), aminek egy lehetséges következménye a hajhullás. Én régebben a fodrásznál mindig kértem ritkítást is, mert nagyon, túlságosan sűrű volt a hajam. Hát ma már inkább hajbeültetésre volna szükségem... Amit a zsíros korpa kinyír, annak már annyi, nem fog új hajszál kinőni.
Nyugi, kérdező, nem te vagy az egyetlen ;) Csak cink kiírni, hogy 2 napig nem zuhanyozott (nemhogy smink meg műköröm meg kozmetikus) , mert mikor elaludt a baba, az anyuka is kidőlt inkább...
Idővel helyreáll minden, csak ezzel tudlak biztatni.
1. Babánál nehezebb volt
Most 1,5 évesem és 2 hetesem van
Meg tudom oldani
A pici eszik alszik baba
A “nagy”
Segít
Addig ő is ecsetezij míg sminkelek
Hajmosás éjjel megy
Amugy én akórházban is tettem enyhe sminket, mostam hajat
De csak hetente 1-szer kell
Baromi száraz
Nekem ez olyan, mint a fogmosás..mármint a smink.. rutin 3 perc
De
Most beteg s nagy
Van 2 kezem
Mindegyikben 1 gyerek...
Sminkem van
De ebédet rendelnem kellett, mert addigra mindenki kidőlt..,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!