Vannak olyan éttermek, ahol biztosan betartják a higiéniát?
Figyelt kérdés
Dolgoztam gyors és hagyományos éttermekben is, és azt tapasztaltam, hogy sokan félvállról veszik a kézmosást. Nekem is mondták az egyik helyen (népszerűbb gyorsétterem), hogy ne foglalkozzak vele.. én itthon majdnem minden után kezet mosok nemhogy élelmiszernél.
Illetve nem egyszer tapasztaltam rendelt ételnél, hogy hajszálat találtam a kajában, amitől talán a legjobban undorodom.. volt amikor napi szinten rendeltem több helyről és elég gyakori volt, pl csomagoláson. Nem hiszem el, hogy nem tudnak hordani hajhálót..
Amit észrevettem, hogy a belvárosi helyeken szigorúbban veszik ezeket pl bevásárlóközpontokban, ott nem igazán találkoztam ilyesmivel.
Sajnos bárhova megyek egyre bizalmatlanabb leszek ezek miatt.
2022. máj. 25. 15:22
1/5 anonim válasza:
Nincsenek. Forgalmas helyen gyakorlatban ez fenntarthatatlan.
3/5 anonim válasza:
elvileg mindenhol betartjak ahol van engedelyuk etelt felszolgalni. a gyakorlat mar mas. foleg ahogy #1 mondja, mikor rohanas van, akkor elsore az elmelet repul ki az ablakon
4/5 anonim válasza:
Vendéglátási területen dolgoztam, konyhán... Volt szerencsém látni a karrierem során fél napig a huszonkét fokos "szobahőmérsékleten" érlelődő nyers húsokat, panírliszttel hintett kész ételeket, levesbe reoülő tüsszentést, salátára szóródott cigarettahamut, üzemi konyhán ténláboló házikedvenceket, vastagon bepenészedett fazekakat, és kukából kiszedett lazacot — drága a hús, és nem ették meg. "Majd jó lesz a következőnek" jeligével. (Ez volt az a pont, amikor felmondtam.)
5/5 anonim válasza:
És akkor ez még csak nem is a forgalom miatti betarthatatlanság, hanem a végtelen hanyagság, és a munkakörnyezetre való igénytelenség — már ha ilyen szofisztikált módon meg lehet nevezni az ilyen magatartást. Az ilyet börtönbüntetés kellene hogy illesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!