Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szoktatok ablakpucolást és...

Szoktatok ablakpucolást és függöny mosást csinálni mielőtt kitesztek karácsonyi fényeket az ablakba vagy bármilyen más díszt ?

Figyelt kérdés
Azért merült ez fel bennem mert otthon nálunk ez volt a szokás és én is így látom jónak . Nem érdekel a szomszéd véleménye különösebben ( ő mondta , hogy minek ) , de gondoltam megkérdezem , hogy más is csinálja - e ezt rajtam kívül vagy esetleg csak a nagymamámnál volt ez ennyire bevett szokás ? Ő mivel év közben a földeken dolgoztak , november végén szokta elkezdeni a nagy takarítást de akkor mindent a-tól zs-ig.
okt. 22. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor takarítok ablakot, mosok függönyt, ha koszosnak látom, teljesen mindegy milyen évszak/ünnep/akármi van. Kifejezetten azért, mert ünnep jön, nem csinálok nagytakarítást. Az ablakdíszítést is felrakom bármikor. Ahogy mondani szokás: a télapó jön, nem a köjál :-)
okt. 22. 11:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó , köszi , hogy megnevettettél! Még nem hallottam .
okt. 22. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, az az évben az egyik fix időpont
okt. 22. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha akkor veszem észre, hogy már poros és pókhálós, igen. De nálam sincs ez menetrendhez kötve.
okt. 22. 15:23
 5/5 Katona Dius ***** válasza:
Én is szoktam ilyenkor nagytakarítást csinálni, de nem azért mert ünnep van, hanem az ünnep miatt ilyenkor van rá jobban időm. Két szintes a házunk, nem egy nap végigtakarítani, ha mindent meg akarok csinálni, legalább 3 nap káosz van. Mivel gyakran kell hétvégén is dolgoznom, így max a nyári szabik alatt tudok rá szánni időt, ősszel nincs másik időpont, amikor ennyi időt el tudnék venni mástól.
okt. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!