Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Indukciós főzőlap karcainak...

Indukciós főzőlap karcainak eltávolítására milyen finomságú anyagot illetve milyen súroló szert ajánlotok?

Figyelt kérdés

Reménykedem találkozott már innen valaki ezzel a problémával és túlesett már ezen, mert most az ő véleményük érdekel, házi praktikák és normál zsíroldó vagy kézi dörzsölés nem segített csak rontott a helyzeten. Klasszik szódabikarbóna+ecet pedig szépen el is színezte a felületet.


Néztem videókat a témáról de sehol sem ajánlanak konkrét megoldást és az a helyzet nem vagyok toppon sem szerszám sem tudásban hogy nekiálljak polírozni, szóval ebben kérnék segítséget!!



ma 05:08
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]



[link]



Nem tudom ezeknek lenne-e értelme, vagy egyből géppel nekimenni, nem igazán szeretnék többet kísérletezni mivel már rontottam a helyzeten, viszont belinkelem őket hátha valaki használta már.

ma 05:49
 2/8 Noren1989 ***** válasza:

Ömmm, edzett üvegről beszélünk. Semmi értelme polírozgatni.


Emellett: wax. Az feltölti a karcokat, nem eltàvolítja.

ma 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi, idővel ilyen. Max cserèlteted a teljes üveglapot.
ma 07:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Üveget?- semmivel. De ez edzett üveg, ami erős, speciális, de adott esetben szèt is tud durranni.
ma 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:

Tehát azt mondjátok az ez és ehhez hasonló videók amik erről szólnak nem mérvadóak.


[link]

ma 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:
A karcot nem fogod tudni eltűntetni. Én már elengedtem, aki használja a főzőlapját, annak mindenkinek ilyen hidd el!
ma 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
A karc ott fog maradni örökre. Annyit tudsz tenni hogy mostantól jobban vigyázol rá
ma 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Az a helyzet vigyázni kell rá, nincs más opció. Így 3 év rendszeres használat után még szinte újnak látszik.

Amire figyelni kell:

# Az edények, lábasok aljának simának kell lennie, nem lehet sehol sem érdes.

# főzés közben nem szabad húzkodi a fűzőlapon az edényeket.

# Csak akkor szabad rátenni az edényt az aktuálisan használt főzőzónára, ha az tiszta.

# súroló szerek használata tilos

# enyhe szennyeződésnél clean-el befújod és microszálas törlőkendővel áttörlőd.

# Erősen szennyezetten úgy kell takarítani, mint egy bukósisakot: azaz miután lehűlt befújod clean ablak pucolóval és leteríted konyhai papírtörlővel. Ezután még megfújod a papírtörlőt is jól át ázzon. Hagyod rajta kb 5 percig és letörlöd róla a koszt. Végül clean és microszálas törlőkendő.

# vízkő foltokat félbevágott citrommal átdörgölöd, papír törlővel letörlőd, végül clean és microszálas kendő.


A indukciós főzőlap a konyhád legkényesebb eleme, a tiéden már csak a csere segíthet.

ma 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!