Edzettüveg (gáz)főzőlap takarítására milyen módszer/vegyszer a legalkalmasabb?
Először van dolgom ilyen felülettel. Próbáltam mosószeres szivaccsal, de csak szétkentem a zsírt. Zsíroldót kipróbáltam egy kisebb felületen, majd papírtörlővel és mikroszálas kendővel elkezdtem letörölni, de a zsírréteg miatt csak rosszabb lett, mint az elején volt, már beszédültem, ahogy megtört rajta a fény. Konyhai Sanytol sem segített.
Szóval feladtam... mivel lehet ezeket megtakarítani?
Szerintem olyan tisztítószert vegyél, amit a kerámialapos tűzhelyekhez árulnak és mellé egy kaparót, amivel a leégett zsírt fel lehet szedni. Mindkettőt kapsz pl. a Dm-ben is.
Amúgy mosószeres szivaccsal is fel lehet szedni a zsirt és szerintem elsőre ezt is kell csinálni, utána a speckó tisztítószer.
"Próbáltam mosószeres szivaccsal"
Ne mosószerrel, hanem mosogatószerrel csináld. Habozzon gazdagon!
A legfontosabb marad ki mindig a takarításnál: a víz! Zsíroldót ha letörölted papírtörlővel, csak elkented.
Vizes mosogatószeres szivacs, vagy vizes rongy zsíroldóval. Csak a szivacsnak ne a dörzsis részével, mert össze fogod karcolni. Ugyanez a papírtörlő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!