A penészt ki tudom takarítani flóraszeptel is? Csak az van most itthon.
Igen van benne hipó, akkor jó csak mert mindenki az ecetes megoldást javasolta a családból de az sincs:P
A sima hipót meg kidobtam mert megvettem aztán végül hónapokat állt egy helyben mert semmire nem kellett. Rossz döntés volt
Régebben én is flóraszeptet használtam kétszeresére higgítva. Eredményesen, általában hónapokig nem jelentkezett újra a penész.
Sajnos nem mindig elegendő a szellőztetés. Szigeteletlen külső falakon lecsapódik a lakás párája és megjelenik a penész.
Ki tudod vele pucolni. Ha falon van penész, akkor ha van spricnid, akkor abba beletöltöd, és lespricceled a penész foltot, mint a Savoval. Vigyázz szembe ne kerüljön, se olyanra, ami ételnek számít.
Mint ahogy feljebb írták, utána szellőztess, mert erős a szaga.
A fürdőszoba plafonon van, de a szellőztetéssel biztos nincs gond mert még éjszaka is nyitva van a kisablak, akkor zárjuk hogyha fürdünk hogy ne jöjjön ránk a hideg.
Pacákban van össze vissza, 4 hónapja lett fesve.
Ha esetleg penész ellenes festékkel festünk az megakadályozza?
Kartonfalak vannak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!