Ablaktisztítóval lehet főzőlapot takarítani?
Nem tudom miért pontozhattak le, én köszönöm a válaszod. Mostmár én sem használom a továbbiakban, de mivel csak maszatos lett meg poros, 2-szer mentem át rajta. Párom is azt mondta lehet, ill. több helyen is olvastam h sokan azzal takarítják. A használati útmutatóban nem volt erre külön figyelmeztetés (de pl. a sütőtisztítót stb. írta, h nem szabad). Közben jobban utánanéztem, azt találtam hogy az ammóniatratalmúak okozhatnak kárt, amit hazsnáltam abban szerencsére nem volt. Mindenestre átvizsgáltam tüzetesen, de semmi foltosodást, vagy egyéb nyomot nem veszek észre rajta, múködik is rendesen. Gondolom látszania kéne, ha gond lenne. Mindesetre a továbbiakban maradok a mosogatószernél, és a rá való tisztítószernél ezentúl. Ez az első főzőlapom, szóval nem sok tapasztalatom volt vele, és mégeszer köszi mindenkinek aki válaszolt.
Még egy kérdés, ha esetleg még látjátok. A szárazra törlésnél ti mit hazsnáltok? sokan a mikroszálas törlőkendőt ajánlják, de abból is annyi féle van, és azzal viszont már jártam úgy más felületen hogy karcol, így még nem mertem a főzőlapon hazsnálni, egyelőre papírtőlővel töröltem át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!