Gáz főzőlapom van, tökéletesen megvagyok vele elégedve.
Úgyhogy a gázt választom.
jan. 4. 17:13
2/9 anonim válasza:
Indukciósra cseréltem a gáztűzhelyt, nem bántam meg.
jan. 4. 17:30
3/9 anonim válasza:
Gáz. Korábban amikor építkeztünk akkor felmerült, hogy sokba kerülne a gázt a konyhába is bevezetni, a sütőnk amúgy is villany lesz, kell.-e a gáz a főzéshez. A párommal úgy döntöttünk, hogy kell mert egyrészt ez alternatíva áramszünet esetére, másrészt meg vannak olyan ételek amiket gázon jó elkészíteni, mint a kínai wok-os ételek, a palacsinta stb. A mikróval amúgy is elektromos áramot használunk.
Indukciós laphoz le kell cserélni az edényeket, a kerámialap meg sérülékeny. Barátainknál a gyerek ráejtett valamit és végigrepedt az egész.
jan. 4. 17:37
4/9 anonim válasza:
Gázról váltottam indukciósra. Az edények cseréje fájt, de nem bántam meg
jan. 4. 18:07
5/9 anonim válasza:
Kerámia lapos van, de indukciós lesz a következő. Ahogy nézem, ma már komolyan keresni kell az olyan új edényeket, amik nem működnek az indukcióson. Még egy sima palacsintasütőben is ott a vasbetét.
A gáztűzhelyről már jó ideje tudni lehet, hogy a finom korom és nitrogén oxid káros az egészségre.
Csakis kerámia. Egy jó minoseg. Imadom. Az indukciost en utalom a nyaralonkban mert ha barmi kiomlik akkor amig ki nem hul full hasznalhatatlan
jan. 4. 20:58
7/9 anonim válasza:
Indukciós.
A gáz macera és nagy koszt csinál. A kerámia egész jó, de at indukciós jelentősen többet ad.
jan. 5. 07:02
8/9 anonim válasza:
5-ös válaszoló, az indukciós főzőlap veszélyeiről is sokat lehet olvasni. És a gázfőzőlappal ellentétben nincs is az indukciós tűzhely hatásaira vonatkozóan sok évtizedes tapasztalat. Nekem nagyon tetszik az indukciós lap, de éppen az egészségügyi kockázatok miatt nem akarom bevállalni, ahogy a mikrózott ételt sem preferálom.
jan. 9. 05:34
9/9 anonim válasza:
Remélem azzal is tisztába vagy, hogy bár a mobiltelonak a sugárzása kisebb, mint egy indukciós tűzhelyé, de mivel előbbit állandóan zsebben vagy kézben tartod semmivel sem ér kissebb sugárzás, mint az indukciós tűzhely esetében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!