Robotporszívó tapasztalatok? Esetleg valaki megbánta? Vagy más típust választana?
Azt vedd figyelembe, hogy a roboporszívó alapvetően NEM a szőnyegekhez való.
Nem tudja úgy kiszívni a szálak közül a port, mint ahogy egy erősen rászívódó "normál" porszívófej.
Nekem azt mondtak hogy nagyon jo. Nem kifejezetten szonyeghez valo de pl parkettara jo.
Megtanulja hogy mi merre van a hazban es egy terkepet keszit maganak. Bemegy az asztal ala, kikeruli az akadalyokat, stb.
A jobb fajta meg ki is uriti a koszt.
#2: igen, ez így van!
Én maximálisan meg vagyok vele elégedve (Xiaomi), akár a 15 km-re lévő munkahelyemről is el tudom indítani a telefonos applikáción keresztül - és mire hazaérek készen van a porszívózás. :)
Vasarlas elott erdemes több dologra figyelni.
1. Szonyegek. A robot a hosszu szalu szonyegen vagy ami könnyen mozdithato nem tud atmenni. A hosszuban elakad, a könnyut eltolja. Rövid szalun elmegy de nem olyan hatekony mert kisebb a szivoereje mint egy nagynak. Kemenypadlora tökeletes.
2. Küszöb. A robotok max 2 centisen mennek at. Ha ennel nagyobb kezzel kell oket szobarol szobara vinni.
3. Elrendezes. Zsufolt lakasba ertelmetlen, akkor inkabb akkus alloporszivo. A robotnak ter kell hogy megfeleloen tudjon haladni.
U.i.; Roomba 960 es I7+ modelljeim vannak. Nem bantam meg a vasarlast. De nalunk van ter es összvissz 2 szonyeg van, küszöb nincs.
A szőnyeg szélénél tényleg előfordul, hogy elakad a porszívó.
Ennek ellenére amióta a férjem működteti, én nagyon meg vagyok vele elégedve. A hagyományos porszívóval nem ápolt lelki rokonságot, de ez az új játék tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!