Kerámialapos vagy gázrózsás főzőlapot választanátok?
Nekem volt gázrózsás, jelenleg kerámialapos van, de ezt nem én választottam, már itt volt, amikor beköltöztünk. Nehéz volt megszoknom, hogy energiatakarékosság miatt mikor kapcsoljam ki, mert még jó ideig főzi a kaját utána. Meg azt is meg kell szokni, hogy forrásnál az étel alatt hiába tekered lejjebb, nem reagál azonnal.
Viszont takarítás szempontjából ég és föld. Fél perc alatt tiszta.
A helyedben viszont nem kerámialaposat vennék, hanem indukciósat. Igaz drágább, de nem égeti meg a bőröd, nem karcolódik úgy, könnyű tisztítani. Én olyanra fogom lecserélni.
Kerámialapos van, nem én választottam, de önszántamból biztos soha nem választanék ilyet.
Soha nem lehet rendesen letakarítani, ha valami kifut, rögtön ráég, büdös, aztán meg küzdhetek vele. Az edényeimhez nem passzol a főzőkörök mérete, vagy kicsik, vagy nagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!